Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kuksiks: "Man vienmēr ir sajūta, ka iemetīšu"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Kuksiks: "Man vienmēr ir sajūta, ka iemetīšu"
Ramūns Butauts
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Centāmies apturēt Vīmsu, brīžiem sedzām viņu divatā, taču jāatzīst, ka viņš ir NBA līmeņa spēlētajs. Neskatoties uz to, nospēlējām pienācīgi," piedzīvojot zaudējumu pret trīskārtējiem VTB līgas čempioniem Maskavas CSKA, teica basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts.

Ettore Messina, CSKA galvenais treneris

"Piektdien spēlējām Krasnodarā, tāpēc radās grūtības atjaunoties pirms spēles Rīgā. Bajramoviča un Kuksika pievienošanās padarījusi VEF par daudz spēcīgāku komandu, tai skaitā salīdzinot ar brīdi, kad tikāmies sezonas atklāšanas spēlē. VEF ir labi metēji, labi augumi, laba uzbrukuma organizācija. Mums nebija vienkārši sākt spēli, taču rezervisti spēja dot pacēlumu. Trešās ceturtdaļas beigās panācām vienpadsmit punktu pārsvaru, taču pāris nākamajās minūtēs zaudējām ar 0-9 un atkal nācās krietni pacīnīties. Uzvaru nodrošinājām tikai izskaņā. Riharda Kuksika spēle nekļuva par pārsteigumu, jo labi zinājām viņa veikumu Latvijas valstsvienības sastāvā."

Rihards Kuksiks, "VEF Rīga" spēlētājs

"Cīnījāmies līdz galam. Bijām mazāki, tāpēc CSKA spēlētāji nekautrējās spiest uz groza apakšu. Tāda taktika nostrādāja, jo brīžos, kad Krstičs sāka stumt punktus ar “tip-in” metieniem, mums nebija variantu tos aizkavēt. Man vienmēr ir sajūta, ka metieni kritīs iekšā. Pārliecināts biju pirms visiem metieniem."

Ramūns Butauts, "VEF Rīga" galvenais treneris

"Pārī nebijām favorīti, jo CSKA ir titula pretendente visos turnīros. Kopumā aizvadījām labu spēli. Spēlētāji parādīja labu cīņassparu, tomēr visus pretinieku meistarus neapturējām. Centāmies apturēt Vīmsu, brīžiem sedzām viņu divatā, taču jāatzīst, ka viņš ir NBA līmeņa spēlētajs. Savus brīvos metienus izmantoja nekļūdīgi. Divas reizes tas notika brīžos, kad paši sapināmies aizsardzībā.

Kuksikam bijuši četri, Jakovičam – divi treniņi. Runājot par pēdējo, neteiktu, ka viņš VEF nokļuvis nejauši. Savā vecumā Jakovičs uzskatāms par labāko saspēles vadītāju. Debijas reizē nospēlēja, kā to varēja gaidīt. Neko nesabojāja. Viņam ir liels potenciāls izaugsmei. Šosezon, ja varēs desmit minūtes aizvietot Braunu, tas jau būs lieliski. Spēles laiku būs jānopelna."

  +1 [+] [-]

, 2014-01-05 20:50, pirms 10 gadiem
karo4 spēles laika nebūs , zinot Butautu

     [+] [-]

, 2014-01-05 20:52, pirms 10 gadiem
Pēdējie divi teikumi rada lielas bažas. Redzot, kā brīžiem Brauns spēlē, Jakovičs varētu savas 15 min stabili nospēlēt ne sliktāk kā melnis.

  +2 [+] [-]

, 2014-01-05 20:53, pirms 10 gadiem
objektiivais rakstīja: karo4 spēles laika nebūs , zinot Butautu
Bērziņam nebija? Bija. Ja jau Pļavnieks tika aizvietot Braunu citreiz, tad Jakovičs, ja nu akurāti netaisīs mēslus, tad tiks spēlēt stabili 10 un vairāk minūtes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-05 21:20, pirms 10 gadiem
Par Kuksiku ir dzirdēts, ka patīk iemest ! Tas labi !

     [+] [-]

, 2014-01-05 21:22, pirms 10 gadiem
merikikifans rakstīja: "Centāmies apturēt Vīmsu, brīžiem sedzām viņu divatā,
tiešām?man jau liekas,ka jūs viņu vispār nesedzāt!viņš kādas 3-4 reizes pa 5 sekundēm viens pats ganijās aiz trīnīša līnijas
to pašu nodomāju, vismaz pēc spēlē redzētā,kad VEFam aizsargājoties, Kuksiks brīžiem no viņa bija 2-3m attālumā,ja ne vairāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-01-05 21:49, pirms 10 gadiem
Pus komandu vajadzētu likvidēt, sākot ar Butautu beidzot ar Bajramoviču. Kapēc nevarētu paņemt nākamsezon, Bagiju ar Strēli?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-01-05 22:14, pirms 10 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Pus komandu vajadzētu likvidēt, sākot ar Butautu beidzot ar Bajramoviču. Kapēc nevarētu paņemt nākamsezon, Bagiju ar Strēli?
Kārlis Strēlis karjeru beidza jau 70tajos gados
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-05 22:47, pirms 10 gadiem
file rakstīja: Kārlis Strēlis karjeru beidza jau 70tajos gados
Nejau Kārli.Gundaru,
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-06 00:11, pirms 10 gadiem
CSKA 3p 14/23 61%.. tpc vien medaļa VEF par līdzīgo spēli. Pirms spēles teicu, ka 3p defs būs izšķirošs.. lai Hrjapas, Voronceviči un Krističi, Hainsi spēlē, bet neļaut lai puļī 3p visi pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2014-01-06 14:38, pirms 10 gadiem
Nešaubīgi pretendē uz gada citātu - "Man vienmēr ir sajūta, ka iemetīšu"