Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Masaļskis ielaiž trīs ripas un tiek nomainīts, neglābj arī Birjukovs

Jānis Celmiņš

Masaļskis ielaiž trīs ripas un tiek nomainīts, neglābj arī Birjukovs
Edgars Masaļskis
Foto: Aleksandrs Misjakins, championat.ru

Zaudējumu Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē piedzīvojusi Edgara Masaļska pārstāvētā Hantimansijskas „Yugra” komanda, kas savā laukumā ar 3:6 piekāpās Ņižņekamskas „Ņeftehimik”. Maču mājinieku vārtos sāka Masaļskis, taču darbojās neveiksmīgi un tika nomainīts.

Maču „Yugra” un Masaļskis sāka nesekmīgi. Jau pirmajā periodā latvietis tika pārspēts trīs reizes. Vispirms Masaļskis bija spiests kapitulēt pēc Aleksandra Koroļuka metiena, bet jau pēc nepilnām 20 sekundēm latvieti pārspēja Maksims Berezins. Pirmā perioda beigu daļā Oskars Osala realizēja skaitlisko vairākumu, liekot „Yugra” treneriem otrā perioda sākumā laukumā sūtīt Mihailu Birjukovu.

Lai gan otrā perioda sākumā Sergejs Demagins un Aleksejs Simakovs samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, tomēr līdz trešdaļas beigām arī viesi atbildēja ar diviem gūtiem vārtiem, atjaunojot trīs ripu pārsvaru - 5:2. Atlikušajās 20 spēles minūtēs komandas apmainījās vārtu guvumiem un spēle noslēdzās ar drošu ķīmiķu uzvaru – 6:3.

Masaļskis pirmajā periodā atvairīja 14 no 17 pretinieku metieniem, kamēr Birjukovs divu periodu laikā neitralizēja 13 no 16…

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

  +6 [+] [-]

, 2012-01-05 15:54, pirms 12 gadiem
Edžam sezona - nekāda! Šķiet, ka situācija apmēram līdzīga, kad RD bija Telkvists - nebija īsti pirmā numura - i Holts vārtos stāvēja, i Telkvists! Masaļskis jau vienmēr uzsvēris, ka labi jūtas, ja spēlē kā pirmais numurs. Lai gan - tā 1.numura vieta tomēr jānopelna!
Slēpts komentārs: Aknas čupā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-01-05 16:28, pirms 12 gadiem
donis7 rakstīja: Edžam sezona - nekāda! Šķiet, ka situācija apmēram līdzīga, kad RD bija Telkvists - nebija īsti pirmā numura - i Holts vārtos stāvēja, i Telkvists! Masaļskis jau vienmēr uzsvēris, ka labi jūtas, ja spēlē kā pirmais numurs. Lai gan - tā 1.numura vieta tomēr jānopelna!
Vins jau otro sezonu ka 2.numurs spele

  -3 [+] [-]

, 2012-01-05 16:34, pirms 12 gadiem
quit rakstīja: Vins jau otro sezonu ka 2.numurs spele
Otrais numurs numurs, ja skatās spēles laikus.... Nekādā gadījumā Masaļskis nav sliktāks par to birjukovu. Vienkārši treneri uzticās vairāk, jo viņš ir krievs, nevis tāpēc, ka Masaļskis spēlē sliktāk.

  -2 [+] [-]

, 2012-01-05 16:38, pirms 12 gadiem
dzelzhaina logika!
countdown rakstīja: Otrais numurs numurs, ja skatās spēles laikus.... Nekādā gadījumā Masaļskis nav sliktāks par to birjukovu. Vienkārši treneri uzticās vairāk, jo viņš ir krievs, nevis tāpēc, ka Masaļskis spēlē sliktāk.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-05 16:41, pirms 12 gadiem
zivs90 rakstīja: dzelzhaina logika!
Ko es nepareizu saku? Masaļskis pats sev vārtos nav sitis, un no centra nav ielaidis...

Ошибка Михаила Бирюкова / Mkhail Biryukov's...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-05 23:12, pirms 12 gadiem
quit rakstīja: Vins jau otro sezonu ka 2.numurs spele
Tu intervijas lasi??
Vienā intervijā Masaļskis pateica,ka Yugrā sistēma vienkārša-tas,kurš vinnē spēli paliek vārtos