Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

K. Valters: "Gaidāmā spēle pret "Fuenlabrada" būs īpaša"

K. Valters: "Gaidāmā spēle pret "Fuenlabrada" būs īpaša"
Kristaps Valters un "Unicaja" galvenais treneris Čuss Mateo
Foto: diariosur.es

Spānijas ACB līgā šajā nedēļas nogalē turpināsies spēles un vienā no tām Malagas "Unicaja" ar Kristapu Valteru sastāvā viesosies Madridē, lai tiktos ar vietējo "Fuenlabrada" basketbola klubu. Valters pirms spēles atzinis, ka šī spēle būs īpaša, jo "Fuenlabrada" rindās viņš pavadījis divas labas sezonas.

Sestdien vienīgā ACB līgas spēles norisināsies Madridē, kur visa basketbola līdzjutēju uzmanība būs pievērsta vietējās "Fuenlabrada" un Malagas "Unicaja" duelim. Spēle zīmīga būs arī "Unicaja" sastāvā esošajam Latvijas basketbolistam Kristapam Valteram, kurš "Fuenlabrada" vienībā spēlējis iepriekš. "Spēle pret "Fuenlabrada" būs īpaša, jo tā ir komanda, kurā sāku spēlēt Spānijā un tā man ievērojami palīdzējusi," paudis Valters, norādot, ka par "Fuenlabrada" vienībā pavadīto laiku palikušas tikai labākās atmiņas. Pirmo reizi "Fuenlabrada" kreklu Valters pielaikoja 2008./2009. gada sezonā, kad aizvadīja teicamu debijas sezonas ACB līgā. 2010./2011. gada sezonā Ādolfs atgriezās Madridē, kur turpināja spīdēt, pēc kuras izpelnījās vietu Eirolīgas klubā no Malagas.

Runājot par šīs sezonas Madrides komandu, tad Valters uzsvēra tās labo sniegumu savā laukumā, kā arī to, ka tai ir vairāki spēcīgi spēlētāji, piemēram, Jaunzēlandes snaiperis Kirks Penijs, kurš ir pašreiz rezultatīvākais ar vidēji spēlē gūtiem 15,6 punktiem. Nesen "Fuenlabrada" komandu pameta meksikāņu centrs Gustavo Ajons, kurš šosezon paspēja aizvadīt desmit spēles (vidēji 15,9 punkti un 8,1 atlēkusī bumba) līdz viņu uz NBA pārvilināja Ņūorleānas "Hornets". Iespējams, tāpēc "Fuenlabrada" basketbolistiem pašreiz ir četru zaudējumu sērija, kas patraucējusi turēties labāko astoņnieka, kas gan viņiem ir vienas uzvaras attālumā.

Tikmēr ar savas komandas sniegumu Kristaps Valters ir apmierināts, ko apliecina augstā vieta turnīra tabulā, taču apzinās, ka "spēle Madridē ir svarīga, ja gribam palikt labāko četriniekā." Valteram pēdējā laikā bijuši dažādi savainojumi, kas pamazām tiek dziedēti: "Fiziski jūtos labāk, bet man tāpat vajadzīgs laiks, lai pilnībā atgūtos. Nedaudz vēl jūtu sāpes potītē, bet uz spēli pret "Fuenlabrada" ceru būt gatavs tuvu simts procentiem." Sestdienas spēle sāksies pl. 19:00 pēc Latvijas laika un tiešraidē būs skatāma Spānijas kanālā Teledeporte.

Pārējās spēles šajā ACB līgas kārtā norisināsies dienu vēlāk. Jānis Blūms ar Bilbao savā laukumā uzņems Sansebastjanas "Lagun Aro", bet Rihards Kuksiks un Valensija viesosies Kanāriju salās, lai tiktos ar "Gran Canaria".

Izmantotie resursi:
ACB.COM

     [+] [-]

, 2012-01-05 22:01, pirms 12 gadiem
It has been emotional....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja