Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Rafinja pēc operācijas Barselonai nepalīdzēs sešus mēnešus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rafinja pēc operācijas Barselonai nepalīdzēs sešus mēnešus
Rafinja. Foto: Reuters/Scanpix

Brazīliešu pussargs Rafinja, kurš pārstāv Spānijas čempioni "Barcelona", pēc ceļgala krustenisko saišu operācijas laukumā nevarēs doties sešus mēnešus.

"Barcelona" pirms divām nedēļām, 24. novembrī, izbraukumā izglāba punktu pret Madrides "Atletico" – 1:1. Mājiniekus vadībā izvirzīja Djegu Kostas precīzais sitiens, bet 90. minūtē viņam atbildēja Usmans Dembelē. Otrajā puslaikā laukumā devās Rafinja, kurš turpinājumā iedzīvojās smagā savainojumā, traumējot ceļgala krusteniskās saites.

25 gadus vecajam brazīlietim veikta kreisā ceļgala operācija, un paziņots, ka viņš komandai nevarēs palīdzēt aptuveni pusgadu. Rafinjam tas ir jau trešais nopietnais ceļgala savainojums – 2015. gadā viņš pārrāva labās kājas krusteniskās saites un izlaida septiņus mēnešus, bet 2017. gadā viņš traumēja menisku.

Šajā sezonā Rafinja devās laukumā piecos Spānijas čempionāta mačos, un Barselona izcīnīja trīs uzvaras un divas reizes spēlēja neizšķirti. Visilgāk viņš laukumā pabija svarīgajā cīņā pret Madrides "Real" – 69 minūtes, komandai uzvarot ar 5:1. Tāpat Rafinja aizvadīja divas spēles UEFA Čempionu līgā.

Rafinja divas reizes kļuvis par Spānijas čempionu, piecas reizes izcīnījis Spānijas kausu, kā arī triumfējis Čempionu līgā un UEFA Superkausā. Savukārt kopā ar izlasi viņa lielākais panākums ir zelta medaļa Rio olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2018-12-05 00:10, pirms 5 gadiem
Abi divi brachkas nenormaali traumatiski,bet nu Rafinja,ja satraumeejas,tad vienmeer uz paaris meeneshiem aaraa.

     [+] [-]

, 2018-12-05 05:21, pirms 5 gadiem
Talaniigs, bet taas traumas vinu padariis par invaliidu peec paaris gadiem