Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam -1 minimālā Bufalo zaudējumā Rietumu konferences līderei

Rolands Eliņš

Girgensonam -1 minimālā Bufalo zaudējumā Rietumu konferences līderei
Zemgus Girgensons Nešvilas vārtu priekšā. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā Bufalo „Sabres” piedzīvoja savu trešo zaudējumu pēc kārtas, šoreiz viesos atzīstot Nešvilas „Predators” pārākumu ar 1:2. Zemgus Girgensons spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu un neizmantoja teicamu iespēju gūt vārtus.

Zemgus Girgensons spēlēja sev ierastajā ceturtajā maiņā, kas laukumā devās kā pirmā. Latviešu uzbrucējs nospēlēja 11:17 minūtes, un Bufalo komandas tikai divu nopelnīto noraidījumu dēļ viņam mazākumā daudz nenācās spēlēs (minūti un desmit sekundes). Spēles protokolā Girgensons pierakstījās ar diviem spēka paņēmieniem, taču maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens.

Bufalo „Sabres” pēc desmit uzvaru sērijas šī bija trešā neveiksme pēc kārtas, tiesa, divi no šiem zaudējumiem bijuši pret abu konferenču līdervienībām – iepriekš pret „Lightning” un šonakt pret Rietumu konferences pirmās vietas īpašnieci „Predators”, abas reizes ar minimālu vārtu starpību.

Šodienas mačā Bufalo nokļuva iedzinējos pirmā perioda izskaņā, kad neizturēja mazākumā un Nešvilai vārtus guva Raiens Eliss. Viņam izdevās trāpīt zibenīgu metienu no iemetiena punkta pēc partnera piespēles, gūstot savus otros vārtus sezonā.

Otrajā periodā „Sabres” nedaudz kuriozā veidā atspēlējās – drūzmā vārtu priekšā „Sabres” izdarīja vairākus atkārtotus metienus, kurus visus atvairīja Peka Rinne, Nešvilas vārtsargs, taču ripu vārtos netīšām ievirzīja „Predators” aizsargs. Šis vārtu guvums tika ieskaitīts Sema Reinhārta rēķinā. Somu vārtsarga Rinnes sakarā jāpiemin, ka viņš pirmā perioda izskaņā sabojāja savas slidas asmeni, netīšām uzsitot ar kāju pa vārtu stabiņu, un viņš uz brītiņu palika uz vienas slidas.

Otrā perioda gaitā laba iespēja gūt vārtus bija Girgensonam, kad pēc skaista solo reida viņam piespēli uz vārtu priekšu atdeva Rasmuss Dalīns, taču Zemgum savu iespēju neizdevās izmantot. Savukārt 37. minūtē lielisku metienu realizēja Šveices aizsargs Kevins Fiala, atjaunojot Nešvilas vadību. Girgensons bija laukumā šo vārtu zaudējumā, bet tobrīd sedza spēlētāju otrā zonas malā. Spēles rezultāts trešajā periodā vairs nemainījās.

Bufalo ar 37 punktiem saglabā trešo vietu Atlantijas okeāna divīzijā un savu nākamo spēli aizvadīs jau rītnakt, sacenšoties ar divīzijas otrās vietas īpašnieci „Maple Leafs”, kas nozīmē smagā spēļu grafika turpinājumu. Šo spēli "Sabres" gan aizvadīs savā laukumā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

  -2 [+] [-]

, 2018-12-04 09:21, pirms 5 gadiem
Interesanti, vai Zirgs arī nākamgad spēlēs NHL? Domāju, ka tādu špīleru kā viņš ZA pietiek...

     [+] [-]

, 2018-12-04 10:55, pirms 5 gadiem
minka1994 rakstīja: Interesanti, vai Zirgs arī nākamgad spēlēs NHL? Domāju, ka tādu špīleru kā viņš ZA pietiek...
Ja nemēģinās izsist lielu līgumu, tad spēlēs.

     [+] [-]

, 2018-12-04 12:38, pirms 5 gadiem
Prognozēju, ka pēc gada būs Šveice. Kā visiem, kuri ceturtajā maiņā maļas.

     [+] [-]

, 2018-12-04 17:41, pirms 5 gadiem
intersanti par Ivananu ari ta murmuleja ka vins driz speles Sveice?vina statistika vel sliktaka bija,un loti lidzigs uzdevums ka Girgensonam un 4 maina,bet stabili speleja 4 - 5 sezonas LA king sastava speleja.

     [+] [-]

, 2018-12-04 18:53, pirms 5 gadiem
Schneider' rakstīja: intersanti par Ivananu ari ta murmuleja ka vins driz speles Sveice?vina statistika vel sliktaka bija,un loti lidzigs uzdevums ka Girgensonam un 4 maina,bet stabili speleja 4 - 5 sezonas LA king sastava speleja.
Nu atradi ko salīdzināt... Ivanāns bija policists!
Kāpēc vislaik tiek minēta Šveice, kā nākamā vieta kur spēlēt?