Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

"Biel" sporta direktors noliedz, ka pie kluba stūres varētu stāties Hārtlijs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Biel" sporta direktors noliedz, ka pie kluba stūres varētu stāties Hārtlijs
Bobs Hārtlijs
Foto: Vladislavs Proškins/F64

Šveices hokeja līgas kluba "Biel" sporta direktors un pagaidu galvenais treneris Martins Šteinegers noliedzis, ka tiek izrādīta interese par Latvijas izlases galveno treneri Bobu Hārtliju.

Svētdien Šveices medijos parādījās informācija, ka "Biel", kas meklē jaunu galveno treneri, starp kandidātiem izskata arī kanādieti Bobu Hārtliju. Tomēr gan pats Hārtlijs, gan arī kluba sporta direktors Martins Šteinegers noliedza, ka būtu notikušas sarunas. Arī iepriekš par Hārtliju bijušas baumas par interesi no Šveices klubiem, tomēr ne reizi situācija nav attīstījusies tālāk.

Tāpat klubs noliedzis, ka galvenā trenera amatam uzrunāts Šons Simpsons, kurš nule tika atbrīvots no darba Vācijas klubā Manheimas "Adler". Savukārt Dens Ratušnijs, bijušais "Lausanne" galvenais treneris, nemaz nav izrādījis interesi par amatu un neatbilst Šteinegera meklētā speciālista profilam.

Hārtlijs, kurš Latvijas izlasi vadīja pasaules čempionātā Vācijā, paliekot viena bullīša attālumā no iekļūšanas ceturtdaļfinālā, pēcāk pagarināja līgumu uz pieciem gadiem. 2021. gadā pasaules čempionāts notiks Rīgā, bet 2022. gadā norisināsies olimpiskās spēles.

Ar 28 spēlēs izcīnītajām 14 uzvarām (desmit – pamatlaikā) "Biel" Šveicē ieņem septīto vietu 12 komandu konkurencē. Tās kontā ir 40 punkti, savukārt līderei "Bern" ir 60. Otro vietu ieņem "Lugano", kuras vārtus sargā Elvis Merzļikins.

Izmantotie resursi:
https://swisshockeynews.ch/index.ph...

  -2 [+] [-]

, 2017-12-04 22:35, pirms 6 gadiem
Par tādu summu ko saņem Hārtlijs viņam jābūt pieejamam 24 h diennaktī priekš Latvijad hokeja.