Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bertāns - otrais spēlētājs "Spurs" vēsturē ar vismaz četriem trīnīšiem un pieciem blokiem vienā spēlē

Andrejs Siliņš

Bertāns - otrais spēlētājs "Spurs" vēsturē ar vismaz četriem trīnīšiem un pieciem blokiem vienā spēlē
Dāvis Bertāns (pirmais no labās)
Foto: AP / Scanpix

"Nezinu, kā pretinieki mūs uztver bez pieciem spēlētājiem. Mēs vienkārši centāmies paveikt savu labāko darbu," pēc zaudējuma Oklahomsitijas "Thunder" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē sacīja Sanantonio "Spurs" uzbrucējs Dāvis Bertāns, kurš guva 16 punktus, atkārtojot savu sezonas rekordu. Komandas galvenais treneris Gregs Popovičs uzteica savu komandu par parādīto sniegumu.

"Esmu ļoti lepns par puišiem. Domāju, ka viņi paveica lielu darbu šovakar. Aizsardzība otrajā puslaikā bija ļoti laba. Daudzi spēlētāji iesaistījās [spēles veidošanā] un daudziem tika ilgas minūtes. Viņi paveica ļoti, ļoti labu darbu," neraugoties uz zaudējumu, apmierināts ar savas komandas sniegumu bija "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs.

"Nezinu, kā pretinieku komanda mūs uztver, kad pieci mūsu spēlētāji nepiedalās mačā. Varbūt viņi mūs neuztver tik nopietni. Mēs vienkārši centāmies paveikt savu labāko darbu," pēc mača sacīja latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns, kurš ar 16 gūtajiem punktiem atkārtoja savu rezultativitātes rekordu šajā sezonā.

Bertāns pēc četru spēļu pārtraukuma laukumā pavadīja vismaz desmit minūtes - 29 minūtes ir sezonas līdz šim augstākais rādītājs. Arī 12 izmestie metieni ir sezonas augstākais rādītājs, bet 16 punkti ir atkārtots labākais rādītājs - tikpat Bertāns sameta naktī uz 12. novembri pret "Bulls". Savukārt šonakt pieci bloķētie metieni ir Dāvja karjeras rekords.

Vietne projectspurs.com pēc mača kā vienu no trim pozitīvajām lietām norādīja: "Dāvis Bertāns ir snaiperis." Tāpat mājaslapas autori atzina Bertānu par vienu no trim labākajiem "Spurs" spēlētājiem mačā: "Tāpat kā Lovernjē, arī Dāvim Bertānam nav bijis liels spēles laiks sezonas sākumā. Svētdien viņš apliecināja, cik bīstams var būt, ja viņam tiek dota iespēja. Bertāns guva 16 punktus, iemetot četrus no deviņiem tālmetieniem, un bloķēja piecus metienus. Bertāns ir tikai otrais spēlētājs "Spurs" vēsturē, kurš iemetis vienā spēlē vismaz četrus tālmetienus un piecas reizes bloķējis metienus. Denijs Grīns to izdarīja 2014. gadā pret Memfisu. Ja Bertāns, Loverņjē un Marejs var šādi spēlēt regulāri, tas padarīs "Spurs" daudz bīstamāku, kad komanda būs pilnībā vesela."

Izmantotie resursi:
ESPN
News, Sports, Business | San Antonio...

     [+] [-]

, 2017-12-04 10:51, pirms 6 gadiem
Labais rekords atkal no pirksta izzīsts. 4+5

  +4 [+] [-]

, 2017-12-04 11:28, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Labais rekords atkal no pirksta izzīsts. 4+5
Piekritu, kautkads pilnigs bezsakars!!!

  +5 [+] [-]

, 2017-12-04 11:33, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Labais rekords atkal no pirksta izzīsts. 4+5
Dāvis Bertāns ir vienīgais NBA spēlētājs, kurš spējis iemest 4 truļus, 5 reizes bloķējis pretinieka metienu ar 4,5 pirkstiem metiena rokā!

     [+] [-]

, 2017-12-04 12:45, pirms 6 gadiem
Nedrīkst palaist garām faktu, ka Dāvis ir tikai sestais spēlētājs, pēdējos trīs gados, kurš spēles laikā komandas biedriem uzsita pa pēcpusi vismaz 15 reizes.

  +1 [+] [-]

, 2017-12-04 14:15, pirms 6 gadiem
Viņš defā Spurs labāk kapā, nekā LV izlasē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-12-05 00:04, pirms 6 gadiem
Un kurš rangā ir pirmais no tiem, kuriem spēlē bijuši 10 p. 10 atlēcošās un rozā zeķes?