Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Aizvadītās nedēļas zvaigznes – Vīlers, Praiss un Faksa

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Aizvadītās nedēļas zvaigznes – Vīlers, Praiss un Faksa
Kerijs Praiss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga nosaukusi pagājušās nedēļas trīs labākos spēlētājus. Gods ticis Vinipegas "Jets" kapteinim Bleikam Vīleram, Monreālas "Canadiens" vārtsargam Kerijam Praisam un čehu uzbrucējam Radekam Faksam no Dalasas "Stars".

Vinipegas "Jets" kļuvusi par Rietumu konferences līderi, pateicoties trim uzvarām četrās spēlēs, un komandas kapteinis Bleiks Vīlers pagājušajā nedēļā bija rezultatīvākais spēlētājs līgā, sakrājot desmit punktus – divi vārti un astoņas piespēles. Gan uzvarā pret Minesotas "Wild", gan Lasvegasas "Golden Knights" apspēlēšanā viņš savāca trīs punktus, pa vidu paliekot sausā pagarinājumā piedzīvotajā zaudējumā pret Kolorado "Avalanche". Punktu nedēļai Vīlers pielika ar vārtiem un trim piespēlēm pret Otavas "Senators". Šajā sezonā uzbrucējs trīs reizes savācis četrus punktus, un vairāk šādu maču nav nevienam līgā.

Nedēļas otrās zvaigznes tituls tika Monreālas "Canadiens" vārtsargam Kerijam Praisam, kurš pēc savainojuma izārstēšanas uzvarējis četrās spēlēs pēc kārtas, vidēji ielaižot 1,5 vārtus un atvairot 95,0% metienu. Gan pret Kolumbusas "Blue Jackets", gan pret Otavas "Senators" viņš ielaida vienu ripu, atvairot attiecīgi 37 un 27 metienus. Turpinājumā sekoja divas uzvaras pret Detroitas "Red Wings". Otrā ar graujošo 10:1, un Praiss tika galā ar 22 metieniem.

Par trešo zvaigzni kļuva Dalasas "Stars" centra uzbrucējs Radeks Faksa, kurš četrās spēlēs iemeta piecus vārtus un savāca septiņus punktus, palīdzot komandai izcīnīt tikai uzvaras. Uzvarā ar 3:0 pret Lasvegasas "Golden Knights" viņš pirmo reizi karjerā iemeta hat-trick, turklāt visi vārti tika gūti sešu minūšu un 46 sekunžu laikā. Sekoja 2+1 divās spēlēs pret Čikāgas "Blackhawks" un piespēle uzvarā pret Kolorado "Avalanche".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/blake-whee...

     [+] [-]

, 2017-12-04 19:40, pirms 6 gadiem
Faksa shogad ljoti patiikams paarsteigums