Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB līga: "Unics" paglābjas no neveiksmes pret "Budivelnik"

Andrejs Siliņš

VTB līga: "Unics" paglābjas no neveiksmes pret "Budivelnik"
Vladimirs Veremejenko
Foto: AFP/Scanpix

Rīgas VEF pārstāvētajā VTB Vienotās līgas A grupā svētdien Kazaņas "Unics", vēl divas minūtes pirms beigām esot iedzinējos, tomēr beigās ar rezultātu 61:58 apspēlēja Kijevas "Budivelnik", tiekot pie sestās uzvaras septiņās sezonas spēlēs.

Divas minūtes un desmit sekundes līdz mača beigām Kristofers Monro iemeta trejaci, izvirzot vadībā viesu no Ukrainas (54:53). Domerkants ar sodiņiem atkal mainīja vadības grožus, bet Parahovskis ar vienu brīvmetienu pusotru minūti līdz beigām izlīdzināja (55:55). Atlikušajā laikā veiksmīgāk nospēlēja kazaņieši - Grīrs iemeta trijnieku, bet no soda līnijas tika realizētas trīs no četrām iespējām. Divas sekundes pirms beigām Alijevs trāpīja no distances, bet ar to nebija gana - uzvaru ar 61:58 izcīnīja "Unics".

17 punkti, astoņas izprovocētas piezīmes un septiņas atlēkušās bumbas baltkrievu uzbrucējam Vladimiram Veremejenko, bet Kijevas labā lietuvietis Rolands Alijevs un Svads Sehovičs iemeta pa 11 punktiem katrs. Bijušajam VEFietim Artjomam Parahovskim septiņi punkti un desmit bumbas zem groziem.

"Unics" ar sešām uzvarām septiņās spēlēs ir otrie A grupā, bet "Budivelnik" ar divām uzvarām sešos mačos ir sestie. VEF ar trim uzvarām sešās spēlēs ir ceturtie, bet tāda pati bilance arī "Krasnie Krilya", kas atrodas trešajā vietā.

B grupā pie otrā panākuma tika čehu "Nymburk", kas mājās ar rezultātu 75:68 apspēlēja poļu "Asseco Prokom". Uzvarētājiem 19 punkti un sešas izprovocētas piezīmes Čestera Simonsa rēķinā. Gdiņas komandai nelīdzēja arī lietuviešu spēka uzbrucēja Donāta Motejūna iespaidīgais "double-double" - 19 punkti un 18 bumbas. Spēli tiesāja arī divi latviešu soģi - Oskars Lucis un Arnis Ozols.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-12-04 21:30, pirms 12 gadiem
Unics mazliet ietaupija spekus pret Barsu!!!!!

     [+] [-]

, 2011-12-04 21:52, pirms 12 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Tam Budveļņikam galīgi neiet pēdējā laikā!
nevis neiet, bet viņi ir sīksts pretinieks jebkurai komandai, tikai galotnes nemāk nospēlēt..