Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

2021. gada pasaules čempionāts Latvijā ieguvis pirmo oficiālo sponsoru

Rolands Eliņš

Kā vēsta LHF, šodien mobilo sakaru operators BITE parakstīja jaunu divu gadu sadarbības līgumu ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF) un SIA “Hokeja akadēmija”, kļūstot par Latvijas hokeja valstsvienību lielfanu un pirmo oficiālo atbalstītāju pasaules čempionātam hokejā, kas 2021. gadā notiks arī Latvijā.

BITE un LHF pirmo reizi uzsāka sadarbību pirms diviem gadiem, kļūstot par Latvijas hokeja valstsvienību ģenerālsponsoru jeb lielfanu. Līdzšinējās sadarbības laikā ir sniegts atbalsts hokeja un spēlētāju attīstībai, kā arī īstenotas vairākas aktivitātes šī sporta veida faniem.

“Hokejā spilgti redzam komandas darbu un degsmi iet uz mērķi. Tās ir tradīcijas, emocijas un īpašs #kopāspēks. Arī BITEI šīs visas ir ļoti saprotamas un svarīgas vērtības, tāpēc jau divus gadus mums ir tas gods būt par Latvijas Hokeja federācijas ģenerālsponsoru. Ilgtermiņa sadarbība ir pareiza spēles stratēģija, tāpēc esam nolēmuši paplašināt līdzšinējo sadarbību un atbalstu hokejam Latvijā, kļūstot par izlases ģenerālsponsoru, kā arī pirmo oficiālo atbalstītāju Pasaules čempionātam hokejā, kas 2021. gadā notiks Latvijā,” uzsver BITES vadītājs Kaspars Buls.

Viņš papildina, ka nākamo divu gadu sadarbības ietvaros neizpaliks arī īpašas aktivitātes un uzmanība Latvijas hokeja faniem, pavadot mūsu hokeja valstsvienības uz abiem gaidāmajiem Pasaules čempionātiem hokejā, kas 2020. gadā notiks Šveicē, bet 2021. gadā – Latvijā un Baltkrievijā.

“Aizvadītajos gados BITES atbalstam ir bijusi būtiska nozīme Latvijas hokeja izlases sasniegumos, un man ir patiess prieks par mūsu līdzšinējo sadarbību. Jāuzsver, ka, līdz ar jauna sadarbības līguma parakstīšanu, BITE ir kļuvusi par Latvijas hokeja valstsvienības ilgāko atbalstītāju. Turklāt nākamajos gados atbalsts būs nepieciešams ne tikai mūsu hokejistu un hokeja attīstībai kopumā, bet arī čempionāta organizēšanai Latvijā visaugstākajā līmenī, sagādājot neaizmirstamus mirkļus arī šī sporta veida līdzjutējiem, pie kā jau esam uzsākuši darbu,” saka Latvijas Hokeja federācijas valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.

“Sadarbības paplašināšana, sniedzot atbalstu gan Latvijas valstsvienībai, gan Pasaules čempionāta hokejā organizēšanai 2021. gadā, manuprāt, ir ļoti organisks un loģisks solis, jo kopā ar BITI esam bijuši jau divus gadus. Turklāt tehnoloģijas pēdējos gados ir mainījušas to, kādu hokeja pieredzi varam sniegt arī mūsu faniem, piedāvājot stabilus sakarus, ātru informācijas pārraidi u.tml. Domāju, ka, sadarbojoties ar BITI, to pieredzēsim arī čempionāta norises laikā Latvijā. Ne velti esam uzsākuši sadarbību teju 18 mēnešus pirms šī lielā hokeja notikuma,” papildina SIA “Hokeja akadēmija” valdes loceklis Edgars Buncis.

“Mums ar BITI ir kopīgi mērķi un vērtības tostarp attīstība, darbs komandā, tiecoties veidot Latviju par hokeja lielvalsti. Tāpat man ļoti patīk strādāt ar Latvijas hokejistiem, jo viņi vienlaikus reprezentē šīs valsts vērtības – lielu ieguldīto darbu, mērķtiecību, godīgumu un pilnu atdevi. Pasaules čempionāts hokejā, kas 2021. gadā notiks Latvijā, būs lieliska iespēja parādīt šīs valsts skaistumu plašākai pasaulei. Nākamajos gados mūs sagaida liels hokeja notikumu “vilnis” - Pasaules čempionāti hokejā Šveicē un Latvijā, kā arī kvalifikācija Ziemas olimpiskajām spēlēm Pekinā, Ķīnā. Domāju, ka BITES atbalstam būs liela nozīme, gan organizējot čempionātu Latvijā, gan iedvesmojot jaunos hokeja spēlētājus un fanus,” secina Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

2020. gada Pasaules čempionāts hokejā norisināsies Šveices pilsētās Cīrihē un Lozannā no 8. līdz 24. maijam. Latvijas hokeja izlase tā ietvaros spēlēs Cīrihes apakšgrupā, kur tās pretinieki būs Krievijas, Somijas, Amerikas Savienoto Valstu, Šveices, Norvēģijas, Itālijas un Kazahstānas valstsvienības. Latvijas komanda IIHF rangā šobrīd ar 3025 punktiem ieņem 10. pozīciju.

Izmantotie resursi:
https://lhf.lv/lv/article/6460/bite...

  +2 [+] [-]

, 2019-11-04 16:44, pirms 4 gadiem
tas viss ir labi, bet kur u-20 sastāvs izlašu pauzei?
u-18 atradu netieši
https://lhf.lv/lv/subtournament/357...
u-16, u-17 ar nav

  +4 [+] [-]

, 2019-11-04 17:01, pirms 4 gadiem
Tēvēnetā un pat Delfos ir atreferēti un citēti vairāki Hārtlija būtiski izteikumi šajā preses konferencē, kamēr SC tikai pederācijas un bites texti.

"Hārtlijs šonedēļ Liepājā gaidāmajā četru izlašu pārbaudes turnīrā vismaz divos mačos vietu vārtos atvēlēs pagaidām bez darba kādā klubā esošajam Kristeram Gudļevskim, lai spēlētājs varētu iegūt nepieciešamo augsta līmeņa spēļu praksi."

"Apzināmies, ka pavasarī pasaules čempionātā būs nepieciešama pieredzējušo spēlētāju labā spēle. Tomēr saprotam, ka šosezon daudz spēlētāju pārstāv Ziemeļamerikas klubus, kuru sezonas var ievilkties arī pasaules čempionāta norises laikā. Tāpēc Liepājā gribam pārbaudīt vairākus gados jaunos spēlētājus. Divas trīs nedēļas pirms pasaules čempionāta ir pieteikami, lai sagatavotos, tāpēc sezonas pābaudes turnīri nav tik izšķiroši," žurnālistiem pirmdien sacīja Hārtlijs.

"Treneris uzsvēra, ka arī novembra turnīram ir liela nozīme. Tas paver iespēju izlasē spēlēt vietējās "Optibet" hokeja līgas pārstāvjiem, kā arī valstsvienības pamatvērtībām atrādīt savas prasmes Liepājas publikai."

https://sports.tvnet.lv/6817847/har...

  +8 [+] [-]

, 2019-11-04 17:13, pirms 4 gadiem
Gudļevskis? Izlasē vārtus jāsargā Makarovam un Salākam, bāzes kluba pamatvārtsargiem!

  +2 [+] [-]

, 2019-11-04 17:23, pirms 4 gadiem
ja gudļevskim dod divas spēles, tad viena pienākas nazarovam, kas īpaši neizceļas
https://www.eliteprospects.com/play...
būtu labāk punenovu pasaukuši, atsvaidzināt izlases izjūtas

  +1 [+] [-]

, 2019-11-04 17:31, pirms 4 gadiem
purva_velns rakstīja: ja gudļevskim dod divas spēles, tad viena pienākas nazarovam, kas īpaši neizceļas
atbilde ir Hārtlija tekstā: "Optibet" hokeja līgas pārstāvjiem [īpaši HK Liepājas spēlētājiem ] atrādīt savas prasmes Liepājas publikai."

  +4 [+] [-]

, 2019-11-04 17:36, pirms 4 gadiem
Argonauts rakstīja: atbilde ir Hārtlija tekstā: "Optibet" hokeja līgas pārstāvjiem [īpaši HK Liepājas spēlētājiem ] atrādīt savas prasmes Liepājas publikai."
tāpēc izlases vārtos jāliek bezperspektīvs un vājš Liepājas kluba otrais vārtsargs, kurš bija vasarā ģinamas nometnē?

  -3 [+] [-]

, 2019-11-04 17:46, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: tāpēc izlases vārtos jāliek bezperspektīvs un vājš Liepājas kluba otrais vārtsargs, kurš bija vasarā ģinamas nometnē?
nevaru Tev atbildēt pederācijas un Hārtlija vietā.
vrb Kalniņš un Punenovs atteikuši noguruma dēļ, to arī es nevaru zināt.

  +4 [+] [-]

, 2019-11-04 17:48, pirms 4 gadiem
Argonauts rakstīja: nevaru Tev atbildēt pederācijas un Hārtlija vietā.
vrb Kalniņš un Punenovs atteikuši noguruma dēļ, to arī es nevaru zināt.
OHL ir daudz labāku vārtsargu par Nazarovu...kaut vai to pašu Liepājas pirmo numuru Jučeru ieliktu, ja jau uz publiku speciāli vajag Liepājas vārtsargu.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-04 17:49, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: tāpēc izlases vārtos jāliek bezperspektīvs un vājš Liepājas kluba otrais vārtsargs, kurš bija vasarā ģinamas nometnē?
ja būtu zināms u-20 sastāvs un tur būtu voris, tad man nebūtu jautājumu
ja vora tur nebūs, tad tikpat labi viņš varēja būt lielajā izlasē, rd tāpat viņam šanci nedos uzspēlēt augstākā līmenī kā rīga
bet nu, kā būtu, ja būtu

  +3 [+] [-]

, 2019-11-04 17:51, pirms 4 gadiem
purva_velns rakstīja: ja būtu zināms u-20 sastāvs un tur būtu voris, tad man nebūtu jautājumu
ja vora tur nebūs, tad tikpat labi viņš varēja būt lielajā izlasē, rd tāpat viņam šanci nedos uzspēlēt augstākā līmenī kā rīga
bet nu, kā būtu, ja būtu
es domāju, ka U20 izlasē nebūs neviens(vai nu rezervisti tikai) no bāzeskluba, skat. mazā kolhoza kalendāru >>>>>
';

     [+] [-]

, 2019-11-04 17:58, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: es domāju, ka U20 izlasē nebūs neviens(vai nu rezervisti tikai) no bāzeskluba, skat. mazā kolhoza kalendāru >>>>>
ļoti interesanti "bāzes klubi"
u-18 arī ir dažs no "bāzes klubiem" ar uzbrucējam iespaidīgu statistiku
https://www.eliteprospects.com/play...

     [+] [-]

, 2019-11-04 18:15, pirms 4 gadiem
OHL izlases sastāvs :
https://lhf.lv/lv/article/6463/nosa...

  -2 [+] [-]

, 2019-11-04 18:16, pirms 4 gadiem
M rakstīja: Gudļevskis? Izlasē vārtus jāsargā Makarovam un Salākam, bāzes kluba pamatvārtsargiem!
Hārtlijs Gudļevskim dos tikai divas spēles sargāt.

  -1 [+] [-]

, 2019-11-04 18:21, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: OHL izlases sastāvs :
https://lhf.lv/lv/article/6463/nosaukts-latvijas-klubu-izlases-sastavs-baltijas-kausa-izcinai-tallina
mazais tambiks arī te nav
varbūt trauma

  +3 [+] [-]

, 2019-11-04 18:31, pirms 4 gadiem
purva_velns rakstīja: mazais tambiks arī te nav
varbūt trauma
Tev jauns "favorīts" atradies OHL pēc Homjakova aiziešanas?

     [+] [-]

, 2019-11-04 19:40, pirms 4 gadiem
Džonnijs rakstīja: Hārtlijs Gudļevskim dos tikai divas spēles sargāt.
iemācies lasīt un beidz kārtējo tuftu dzīt!

Hārtlijs (par Gudļevski): ... Viņš sargās vārtus vismaz divās no trim spēlēm. ... - skat. https://sports.tvnet.lv/6817847/har... .

  +1 [+] [-]

, 2019-11-04 20:02, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: Tev jauns "favorīts" atradies OHL pēc Homjakova aiziešanas?
nu tak
homjakovs mani pievīla

     [+] [-]

, 2019-11-04 21:04, pirms 4 gadiem
purva_velns rakstīja: ja būtu zināms u-20 sastāvs un tur būtu voris, tad man nebūtu jautājumu
ja vora tur nebūs, tad tikpat labi viņš varēja būt lielajā izlasē, rd tāpat viņam šanci nedos uzspēlēt augstākā līmenī kā rīga
bet nu, kā būtu, ja būtu
nūuuu, mums tak ir vesela Junioru attīstības hokeja līga - nevajadzētu tak būt problēmām