Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Krištopānam un "Vardar" piektā uzvara Čempionu līgā

Krišs Upenieks

Krištopānam un "Vardar" piektā uzvara Čempionu līgā
Dainis Krištopāns
Foto: RK Vardar

Sestdienas vakarā EHF Čempionu līgas turnīrā Maķedonijas komanda Skopjes ''Vardar'' ar Latvijas nacionālās izlases handbolistu Daini Krištopānu sastāvā savā laukumā ar 30:23 apspēlēja Daiņa kādreizējo komandu Baltkrievijas ''Meshkov Brest''. 

Līdz šai spēlei ''Vardar'' bija viena no divām grupas līderēm ar 4-1 bilanci, kamēr Brestas komandai šajā A grupā bija iekrājusi divas uzvaras piecās spēlēs un atradās piektajā vietā astoņu komandu konkurencē. Skaidrs, ka itin izteiktā favorītu statusā šo cīņu sagaidīja Maķedonijas vadošā komanda ''Vardar''.

Mača pirmajā puslaikā ''Meshkov Brest'' demonstrēja labu spēli, kā rezultātā notika ļoti saspringta cīņa un abām komandām puslaika gaitā vairākas reizes izdevās izvirzīties vadībā, bet diezgan loģiski pirmās 30 minūtes noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu - 14:14. Otrajā puslaikā ''Vardar'' būtiski uzlaboja spēli aizsardzībā, pārliecinošāk spēlēja arī uzbrukumā, tādējādi šajā mačā spraigas izskaņas nebija, un ''Vardar'' uzvarēja ar 30:23. 

Dainis šajā spēlē izpildīja sešus metienus pa vārtiem un guva trīs vārtus. ''Vardar'' sastāvā rezultatīvākais spēlētājs ar 11 vārtiem bija Igors Karačičs. Jāatgādina, ka no 2015. līdz 2017. gadam Krištopāns pārstāvēja tieši šo Baltkrievijas komandu ''Meshkov Brest''. 

Tikmēr Latvijas handbola audzēkņa Aleksandra Pētersona Vācijas ''Rhein-Neckar'' ar viesos ar 29:28 smagā spēlē pieveica ''Telekom Veszprem''. Pētersons šajā spēlē divas reizes meta pa vārtiem, taču vārtus neguva. Pētersona komanda ar 4-2 bilanci A grupā ir trešajā pozīcijā. 

Izmantotie resursi:
handbal.lv