Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Šupo-Motings tuvu divu gadu līguma noslēgšanai ar Eiropas čempioni "Bayern"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Šupo-Motings tuvu divu gadu līguma noslēgšanai ar Eiropas čempioni "Bayern"
Eriks Maksims Šupo-Motings. Foto: EPA/Scanpix

Bijušais Francijas čempionvienības Parīzes "Saint-Germain" pussargs Ēriks Šupo-Motings ir ļoti tuvu divu gadu līguma noslēgšanai, vēsta portāls "Foot Mercato" ar atsauci uz "Téléfoot".

31 gadu vecais kamerūniešu futbolists šajā starpsezonā kļuva par brīvo aģentu, pēdējo spēli PSG formā aizvadot tieši UEFA Čempionu līgas finālā pret Minhenes "Bayern", kur Francijas superklubam nācās piekāpties ar 0:1. Šupo-Motings kļuva par varoni ceturtdaļfinālā, kad PSG labā izrāva dramatisku 2:1 panākumu pār Bergamo "Atalanta".

Interesanti, ka Šupo-Motings Vācijas Bundeslīgā ir spēlējis jau iepriekš, laika posmā no 2007. līdz 2017. gadam pārstāvot dzimto "Hamburger SV", kā arī "Nuremberg", "Mainz 05" un Gelzenkirhenes "Schalke 04" komandas. Tālāk Šupo-Motings vienu sezonu uzspēlēja Anglijas klubā "Stoke", līdz 2018./19. gada sezonas sākumā viņu pārpirka PSG.

Francijas spēcīgākā kluba sastāvā Kamerūnas izlases futbolists laukumā devās 51 spēlē, atzīmējoties ar deviņiem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Šupo-Motings divreiz kļuva par Francijas čempionu un vienreiz - par Francijas kausa ieguvēju.

"Bayern" Čempionu līgas grupu turnīrā ielozēta vienā apakšgrupā ar Zalcburgas "Red Bull", Madrides "Atletico" un Maskavas "Lokomotiv".

Izmantotie avoti:
https://www.footmercato.net/a589254...

  +1 [+] [-]

, 2020-10-04 16:41, pirms 4 gadiem
Minhenei pievienosies arii Marc Roca no Espanyol.

     [+] [-]

, 2020-10-04 21:07, pirms 4 gadiem
..ko viņi ar visiem šiem iesāks?

     [+] [-]

, 2020-10-04 22:57, pirms 4 gadiem
Bayern cetri labi speletaji nopirkti vēl gribētos Depay un Draxler Marc Roca par maz