Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Baško būs FIBA Tehniskās komisijas vadītāja vietniece, Šneps iekļauts Jaunatnes komisijā

Agris Suveizda

Baško būs FIBA Tehniskās komisijas vadītāja vietniece, Šneps iekļauts Jaunatnes komisijā
Gunta Baško. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Starptautiskā basketbola federācija (FIBA) paziņojusi komisiju un darba grupu sastāvus nākamajiem četriem gadiem. Latviju FIBA pārstāvēs Gunta Baško un Edgars Šneps.

Arī iepriekšējā termiņā Latvijai komisijās bija divi pārstāvji – gan Baško (Tehniskā komisija), gan Ojārs Kehris (Finanšu komisija) darbam tika virzīti atkārtoti, bet bez viņiem Latvijas Basketbola savienība virzīja arī ģenerālsekretāru Edgaru Šnepu (Jaunatnes komisija). No šā trio apstiprināts netika vienīgi Kehris.

Baško līdz 2023. gadam būs Tehniskās komisijas priekšsēdētāja Patrika Henesija (Austrālija) vietniece, un no 13 komisijas locekļiem gandrīz puse būs eiropiešu – bez Baško arī Urošs Ivanovičs (Slovēnija), Dušans Ivkovičs (Serbija), Jevgeņijs Ostrovskis (Krievija), Migels Anhels Peress (Spānija) un Gorans Radoņičs (Francija).

Jaunatnes komisijā Šneps iekļauts starp astoņiem locekļiem, bet komisijas vadītājs būs lietuvietis Mindaugs Špoks. No eiropiešiem šajā komisijā darbosies arī Henriks Detmans (Somija), Matejs Erjavecs (Slovēnija) un Dino Radža (Horvātija).

Tieslietu komisiju vadīs Edgars Fransisko no Filipīnām, Spēlētāju komisijas galva būs Dirks Novickis (Vācija), Finanšu komisiju vadīs Ingo Vaiss (Vācija), bet Medicīnas, 3x3, Klubu un Sieviešu basketbola komisiju vadībā būs attiecīgi Pīters Rekss (Austrālija), Andrejs Kiriļenko (Krievija), Horhe Garvahosa (Spānija), Asterioss Zoiss (Grieķija) un Lēna Vallīna-Kanci (Zviedrija).

Izmantotie resursi:
COMMISSIONS, WORKING GROUPS AND TASK FORCES -...

  +1 [+] [-]

, 2019-10-04 19:45, pirms 5 gadiem
A kur ta Pepeļņics?

  +1 [+] [-]

, 2019-10-04 19:52, pirms 5 gadiem
Šnepiņš tāpat kā ušastjiks kā sāk '' piedegt '' aizlaižas uz evropu !

     [+] [-]

, 2019-10-05 09:33, pirms 5 gadiem
Nu un kāda jēga, ja viņi nespēj ietekmēt taisnīgas olimpiskās atlases izvēli?