Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Ventspils" paraksta piecu gadu līgumu ar jauno uzbrucēju Tālbergu

Rolands Eliņš

"Ventspils" paraksta piecu gadu līgumu ar jauno uzbrucēju Tālbergu
Raens Tālbergs
Foto: FK Ventspils

Latvijas futbola klubs „Ventspils” paziņojis, ka pagarinājis līgumu ar 18 gadus veco uzbrucēju Raenu Tālbergu, kurš sezonas gaitā nostiprinājies kluba pieaugušo komandas sastāvā un guva uzvaras vārtus Latvijas kausa ceturtdaļfinālā.

Raens Tālbergs tikai pirms pāris nedēļām sagaidīja pilngadību, taču šosezon viņš jau pratis ielauzties viena no Latvijas vadošajiem klubiem „Ventspils” sastāvā. Tālbergs piedalījies sešās Virslīgas spēlēs, devās laukumā arī Eiropas līgā pret „Bordeaux”, bet Latvijas kausa ceturtdaļfinālā kļuva par mača varoni, papildlaikā gūstot uzvaras vārtus pret „Liepāju”. Viņa kāpiens karjerā attiecīgi atzīmēts arī „Ventspils” klubā, kas parakstījis piecu gadu līgumu ar jauno futbolistu.

„Protams, ka esmu ļoti apmierināts, man šis ir ļoti pozitīvs un negaidīts notikums,” kluba mājaslapā citēts Tālbergs. „Liels paldies kluba vadībai un treneriem, ka tic man un izrāda uzticību. Jau no savas pirmās dienas galvenajā komandā sapratu, ka tikšu pie savas iespējas un ka šeit jaunajiem spēlētājiem patiešām uzticas. Pirms sezonas būtu bijis grūti noticēt, ka spēlēšu Virslīgā, gūšu vārtus Latvijas kausā un spēlēšu Eiropas līgā. Bet tieši tā notika. Šī ir izcila pieredze, un par to esmu ļoti pateicīgs „Ventspils” komandai.”

„Ventspils” sporta direktors Andrejs Butriks izteica prieku par panākto vienošanos un norādīja, ka ar šādu soli klubs liek spēlētājam saprast, ka novērtē viņa paveikto un uzticas viņam.

„Nepārtraukti apgalvojam, ka jādod iespēja jaunajiem spēlētājiem, FKV akadēmijas pārstāvjiem,” kluba mājaslapā citēts Butriks. „Galvenais, lai viņi strādā, cenšas un izpilda treneru prasības. Uz Tālbergu tas viss attiecas pilnībā, un viņš ir lielisks piemērs citiem jaunajiem spēlētājiem. Viņa progress treniņos ir acīmredzams, un esam pārliecināti, ka laika gaitā viņš tikai turpinās attīstīties.”

„Ventpils” izcīnījusi piecas uzvaras pēc kārtas un sezonas izskaņā pretendē gan uz Latvijas čempiones titulu (deficīts pret „Riga” ir četri punkti piecas kārtas pirms beigām), gan Latvijas kausu (fināls pret „Riga” paredzēts pēc 20 dienām). „Ventspils” nākamā spēle paredzēta svētdien pret Liepāju.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

     [+] [-]

, 2018-10-05 09:56, pirms 6 gadiem
Nepatīk man tie ilgie līgumi...

     [+] [-]

, 2018-10-05 10:58, pirms 6 gadiem
RealT rakstīja: Nepatīk man tie ilgie līgumi...
Jo???....