Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsums un Daugaviņš gūst vārtus, "Spartak" papildlaikā salauž Minsku

Karsums un Daugaviņš gūst vārtus, "Spartak" papildlaikā salauž Minsku
Kaspars Daugaviņš. Foto: www.spartak.ru

Latviešu uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš atzīmējās ar vārtu guvumiem Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē starp Maskavas „Spartak” un Minskas „Dynamo”, palīdzot savai komandai tikt pie panākuma papildlaikā ar 4:3.

Daugaviņš guva vārtus mača pamatlaika vidū, kad rezultāts bija 1:1. Pēc rikošeta no „Dynamo” spēlētājiem ripa nonāca pie uzbrucēja, kurš ar nūjas neērto pusi ieraidīja to vārtos – 2:1. Drīz Minska panāca izlīdzinājumu, atzīmējoties Denisam Kazionovam – 2:2, bet trešā perioda sākumā Andrejs Kosticins izvirzīja „Dynamo” vadībā – 2:3. Izlīdzinājumu panāca Mārtiņš Karsums, kurš pēc ripas saņemšanas vārtu priekšā precīzi meta – 3:3.

Papildlaiks ilga 17 sekundes, uzvaras vārtus gūstot Aleksandram Hohlačovam. Daugaviņš laukumā pavadīja 20:40 minūtes un trīs reizes meta pa vārtiem, bet Karsums 11:57 minūšu laikā izdarīja piecus metienus pa vārtiem, ka arī uzvarēja piecus no astoņiem iemetieniem. Daugaviņam tas bija trešais vārtu guvums un astotais punkts šosezon, Karsumam arī trešie vārti un piektais punkts.

Čerepovecas „Severstal” savā laukumā varonīgi atspēlējās no 0:3 pret „Neftekhimik”, tomēr zaudēja papildlaikā ar 3:4, piedzīvojot ceturto neveiksmi pēc kārtas. Trešajā periodā mājinieki guva trīs vārtus divu minūšu laikā, bet papildlaikā nesavaldīja Jonasu Nitinenu, kurš ir izšķirošo vārtu autors. Artūram Kuldam jau tradicionāli lielākais spēles laiks komandā – 22:45 minūtes, divi metieni pa vārtiem, divi spēka paņēmieni un četras soda minūtes. Iepriekšējos 13 mačos aizsargs atzīmējies ar diviem vārtiem, vienu piespēli un -3 lietderību.

Maskavas „Dynamo” jaunā galvenā trenera Vladimira Krikunova vadībā piekāpās Kazaņas „Ak Bars” ar 1:2. Gagarina kausa čempione izšķirošos vārtus iemeta septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām. „Dynamo” uzbrucējs Miks Indrašis uz ledus pavadīja 19 minūtes, izdarīja divus metienus, pielietoja vienu spēka paņēmienu, ka arī izprovocēja pretinieku uz vienu noteikumu pārkapu,u. Šosezon Indrašis guvis četrus vārtus un atdevis divas piespēles.

Citos mačos Jaroslavļas „Lokomotiv” pēcspēles metienu sērijā pārspēja Ņižņijnovgorodas „Torpedo” ar 4:3, bet Sanktpēterburgas SKA izbraukumā pieveica „Sochi” ar 3:1.

KHL spēles, 4. oktobris

SpēleRezultāts
Lokomotiv – Torpedo4:3 PM
Severstal – Neftekhimik3:4 PL
Spartak – Dynamo (Minska)4:3 PL
Dynamo (Maskava) – Ak Bars1:2
Sochi – SKA1:3

Izmantotie avoti:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-10-04 22:16, pirms 6 gadiem
Lokomotiv – Torpedo 3:4 PM
Severstal – Neftekhimik 3:4 PL
Spartak – Dynamo (Minska) 4:3 PL
Dynamo (Maskava) – Ak Bars 1:2
Sochi – SKA 1:3

ja tu izmanto resursus, khl saitu, tad vismaz jēdz ierakstīt pareizu rezultātu
lokomotīve vinnēja torpedo 4:3 metienos

     [+] [-]

, 2018-10-04 22:17, pirms 6 gadiem
Malatci rebjata, tak dzerzatj!

  +1 [+] [-]

, 2018-10-04 22:26, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: Lokomotiv – Torpedo 3:4 PM
Severstal – Neftekhimik 3:4 PL
Spartak – Dynamo (Minska) 4:3 PL
Dynamo (Maskava) – Ak Bars 1:2
Sochi – SKA 1:3

ja tu izmanto resursus, khl saitu, tad vismaz jēdz ierakstīt pareizu rezultātu
lokomotīve vinnēja torpedo 4:3 metienos
Bija ieviesusies kļūda, tā ir izlabota. Paldies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2018-10-04 23:04, pirms 6 gadiem
Konstantīns Fjodorovs rakstīja: Bija ieviesusies kļūda, tā ir izlabota. Paldies!
ka arī izprovocēja pretinieku uz vienu noteikumu pārkapu,u

nav vienīgā, te tiešām neviens nepārlasa savu skribelējumu? Parodija nevis žurnālistika.

     [+] [-]

, 2018-10-04 23:22, pirms 6 gadiem
Divas kļūdas rakstā un puiši jau asaras lej...