Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Medveščak" pēc uzvaras pār Rīgas "Dinamo" atlaiž galveno treneri

Rolands Eliņš

"Medveščak" pēc uzvaras pār Rīgas "Dinamo" atlaiž galveno treneri
Čaks Vēbers
Foto: Medvescak.com

Horvātijā bāzētā KHL komanda Zagrebas "Medveščak" paziņojusi par galvenā trenera Čaka Vēbera atlaišanu. Vēbera amatu nav saglābusi arī vakardien gūtā uzvara pret Rīgas "Dinamo" (3:2).

Lēmumu par Čaka Vēbera atlaišanu pieņēma kluba prezidents pēc tam, kad saņēma apstiprinājumu no citām kluba galvenajām amatpersonām. Vēbers savu amatu zaudējis līdz ar lēmuma pasludināšanas brīdi, un pagaidām komandu vadīs viņa bijušais palīgs Dins Fedorčuks.

"Medveščak" paziņojis, ka Fedorčuks komandu trenēs tikai īstermiņā, jo jau sākti jauna galvenā trenera meklējumi. "Medveščak" kluba vadība pateikusies Vēberam par sadarbībo un profesionalitāti, kā arī novēl panākumus turpmākajā karjerā.

Sezonas pirmajās 12 spēlēs horvātu klubs bija guvis tikai trīs uzvaras, neko labu neliecināja arī 42 ielaisti vārti, kas bija sliktākais rādītājs Rietumu konferencē (citām lejasgala komandām gan mazāk aizvadītu spēļu). Vēbera vadībā "Medveščak" vakar spēja gūt savu ceturto sezonas uzvaru, ar 3:2 pieveicot Rīgas "Dinamo", taču ar to izrādījās par maz, lai Vēbers paliktu amatā kaut nedaudz ilgāk.

Vēbers komandas vadību pārņema tikai starpsezonā, bet iepriekš 41 gadu vecais treneris bija strādājis Ziemeļamerikas zemākajās līgās, bijis arī Bufalo "Sabres" fārmkluba Ročestras "Americans" galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-04 12:10, pirms 10 gadiem
Itkaa musu treneris nebutu vainigs Varbut mums ari vajadzetu kaut ko pamainit.Samera labi spele bet hokejisti pielauj parak berniskigas kludas.Kuras trenerim vajadzetu izkaust komandas spele.

     [+] [-]

, 2014-10-04 12:47, pirms 10 gadiem
"Tikai 3:2 pret RD?! Kas vēl nebūs, tin makšķeres "
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-10-04 13:43, pirms 10 gadiem
Spēletāji Medv. izskatas ka puģeļi neskatoties kāda viņiem ir bijusi pieredze ar tādu sastāvu vaidzētu graut visus pretiniekus,bet Dinamo turas aste

Spēle pret Medv. Dinamo bija diezgan laba.
Slēpts komentārs: chemist_dk

  -1 [+] [-]

, 2014-10-04 18:29, pirms 10 gadiem
SODNIEKS rakstīja: kaut ko trenera korpuss ir palaidis garām
Nav sapratuši, ka ar spēlētājiem algās jādalās.