Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kurtinaitis: "Smagi pieņemt, ka esam izstājušies no Eirolīgas...."

Andrejs Siliņš

Kurtinaitis: "Smagi pieņemt, ka esam izstājušies no Eirolīgas...."
Rims Kurtinaitis
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Maskavas apgabala "Khimki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis pēc komandas izstāšanās no ULEB Eirolīgas kvalifikācijas turnīra norādīja, ka spēlētāji nav novērtējuši pretiniekus, kā arī to, ka pārslēgties uz dalību Eiropas kausā nemaz nebūšot tik vienkārši.

"Khimki" pirmajā kārtā ar rezultātu 79:90 atzina Beļģijas čempionvienības "Telenet Ostend" pārākumu, izstājoties no cīņas par ceļazīmi uz Eirolīgu. "Khimki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis norādīja, ka šādam zaudējumam attaisnojumu nedrīkst būt, bet spēlētāji, iespējams, domājuši, ka varēs apspēlēt Beļģijas komandu uz vienas kājas. "Pēc vārdiem tā tam arī vajadzēja būt, bet laukumā nespēlē vārdi," sacīja Kurtinaitis. "Ja mēs būtu nospēlējuši kaut uz 80%, būtu uzvarējuši."

Tagad "Khimki" jāgaida ULEB Eiropas kausa izloze, kas paredzēta rītdien, lai noskaidrotu pretiniekus otrajā prestižākajā kontinenta turnīrā. "Tagad mums viss jāsāk no jauna. Jāspēlē Eirokausā, jāmēģina tajā uzvarēt, tāpat kā iepriekš, bet tagad to paveikt būs daudz grūtāk. Jaunie noteikumi paredz, ka nāksies spēlēt arī ar komandām, kas izstājušās no Eirolīgas. Ja godīgi, joprojām neesmu pieņēmis to, ka esam izstājušies no Eirolīgas. Ir smagi. Galu galā ar Eirolīgu saistījām lielas cerības."

"Šī nav atpūtas vieta, šis ir profesionāls klubs," bijušais VEF treneris norādīja, ka Himku spēlētājiem nāksies atbildēt par nepaveikto uzdevumu. "Bez sekām tas nedrīkst palikt. Spēlētājiem jāsaprot, kas viņi ir un ko klubs no viņiem vēlas. Ja kāds to nesaprot, viss ir iespējams."

Izmantotie resursi:
Баскетбол. Спорт-Экспресс - Новости баскетбола,...

  +2 [+] [-]

, 2013-10-04 12:19, pirms 10 gadiem
Dabūs visi iekšā no maizes devējiem. Krievijā šādas lietas uztver personīgāk.

  -2 [+] [-]

, 2013-10-04 14:14, pirms 10 gadiem
Pilnīgs nulle, kā treneris viņš ir. Vienīgais, ko māk ir stāvēt malā un bļaut uz saviem spēlētājiem. Pat ar tādu lielbudžeta komandu nevar kkādu kvalifikāciju pārvarēt. Šausmas!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-04 14:48, pirms 10 gadiem
bubba rakstīja: Pilnīgs nulle, kā treneris viņš ir. Vienīgais, ko māk ir stāvēt malā un bļaut uz saviem spēlētājiem. Pat ar tādu lielbudžeta komandu nevar kkādu kvalifikāciju pārvarēt. Šausmas!
2 Eirokausa tituli laikam tāds sīkums vien ir