Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

3x3 Pasaules tūres Eiropas GP ''Rīga'' sāk ar divām uzvarām, ceturtdaļfināls sestdien

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

3x3 Pasaules tūres Eiropas GP ''Rīga'' sāk ar divām uzvarām, ceturtdaļfināls sestdien
Nauris Miezis. Foto: FIBA

Šodien Ungārijas pilsētā Debrecenā turpinājās 3x3 Pasaules tūre ar Eiropas GP, kur Latvijas 3x3 komanda ''Rīga'' (Agnis Čavars, Edgars Krūmiņš, Kārlis Lasmanis, Nauris Miezis) divās spēlēs ar 21:12 un 21:19 uzvarēja attiecīgi mājinieku komandu ''Debrecen'' un Slovēnijas ''Piran'', nodrošinot pirmo vietu grupā un sestdien plkst. 19.15 aizvadīs ceturtdaļfināla cīņu.

Astoņu dienu laikā Ungārijas pilsētā Debrecenā tiek izspēlēti trīs Pasaules kausa posmi, kuros piedalās ar komanda no Latvijas - ''Rīga'' ar Nauri Miezi, Agni Čavaru, Edgaru Krūmiņu un Kārli Lasmani sastāvā. Pirmajā posmā mūsu 3x3 puiši aizkļuva līdz pusfinālam, atzīstot Lietuvas ''Utena'' pārākumu, tikmēr otrajā posmā tika svinēta uzvara.

Šodien sākās trešais posms un tika aizvadītas pirmās C grupas divas spēles, kurās abās svinētas uzvaras. Vispirms pārspēta mājinieku komanda ''Debrecen'' ar 21:12, bet vēlāk Slovēnijas vienība ''Piran'' ar 21:19. Spēlē pret ''Debrecen'' rezultatīvākais ''Rīga'' rindās bija Edgars Krūmiņš ar 9 punktiem, bet komandas līderim Naurim Miezim 6 punkti. Tikmēr cīņā pret ''Piran'' vienmērīgs sniegums visai komandai - 6 punkti Naurim Miezim un Kārlim Lasmanim, 5 Agnim Čavaram, bet 4 Edgaram Krūmiņam.

Jau rītdien plkst. 19.15 ''Rīga'' aizvadīs ceturtdaļfināla cīņu pret A grupas otro spēcīgāko vienību.

Izmantotie resursi:
3x3 Pasaules tūre: “Rīga” Eiropas GP sāk ar...
https://worldtour.fiba3x3.com/2020/...