Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Timma un Bertāns rezultatīvākie, bet "Khimki" pārbaudes spēlē piekāpjas "Žalgirim"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Timma un Bertāns rezultatīvākie, bet "Khimki" pārbaudes spēlē piekāpjas "Žalgirim"
Dairis Bertāns. Foto: bckhimki.com

Krievijas vienība Maskavas apgabala "Khimki" līdz 12. septembrim aizvada treniņnometni Lietuvā, un vakar notika pārbaudes spēle pret Kauņas "Žalgiri". Tika piedzīvots zaudējums ar 71:85, bet rezultatīvākie spēlētāji bija latvieši.

Jānis Timma zaudējumā izcēlās ar 16 punktiem, sešām rezultatīvām piespēlēm un piecām atlēkušajām bumbām, kamēr viņa tuvākais sekotājs bija Dairis Bertāns, kurš iemeta par vienu punktu mazāk. Abi latvieši devās "Khimki" starta pieciniekā. 14 punktus un septiņas piespēles pievienoja Devins Bukers. Kopā ar viņiem spēli sāka amerikānis Entonijs Gils un krievs Vjačeslavs Zaicevs.

Šajā spēlē "Khimki" iztika bez vairākiem līderiem – sava iepriekšējo sezonu rezultatīvākā spēlētāja Alekseja Šveda, NBA čempiona Timofeja Mozgova, Krisa Kreimera un Sergeja Moņas. Pirmie trīs ir kopā ar komandu, bet strādā pēc individuālas programmas. Sergejs Karasevs, Jevgeņijs Valijevs un Stefans Jovičs pārstāv savas izlases Pasaules kausā. Protams, pasaules meistarsacīkšu dēļ robi sastāvā bija arī "Žalgirim" – četri basketbolisti spēlē Lietuvas izlasē, bet viens pārstāv Austrāliju.

"Rima Kurtinaiša noteikums ir sekojošs: komanda spēles laikā nedrīkst ielaist vairāk par 60 punktiem. Par katru no nākamajiem ielaistajiem punktiem jāizpilda desmit atspiedieni. Spēle beidzās ar rezultātu 85:71 pretinieka labā. Sareizinot 25 un 10, jūs uzzināsiet, kā mūsu spēlētāji pavadīs nākamo dienu," teikts "Khimki" mājaslapā atrodamajā aprakstā par maču. Nometne turpināsies Palangā, kur Timmas un Bertāna komanda aizvadīs vēl divas pārbaudes spēles.

Izmantotie resursi:
https://bckhimki.com/news/clubnews/...