Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Stīvensa: "Sevastova ar karstumu tika galā labāk"

Andrejs Siliņš

Stīvensa: "Sevastova ar karstumu tika galā labāk"
Slouna Stīvensa
Foto: AFP/Scanpix

"Pat tad, kad man bija breika iespējas, es tās neizmantoju pietiekami labi. Nekas nestrādāja ne mentāli, ne fiziski," pēc zaudējuma Latvijas tenisistei Anastasijai Sevastovai "US Open" ceturtdaļfinālā sacīja amerikāniete Slouna Stīvensa.

"Varēju zaudēt jau pirmajā kārtā, un tas būtu bijis ļoti slikti. Man ir daudz, par ko būt lepnai - tiku līdz ceturtdaļfinālam, aizvadīju dažus ļoti labus mačus, cīnījies, cik smagi vien varēju," pēc izstāšanās no "US Open" sacīja pagājušā gada čempione Stīvensa. "Aizstāvēt titulu ir ļoti smagi, ļoti sarežģīti. Lai aizstāvētu titulu, daudz jāspēlē pret vieniem un tiem pašiem pretiniekiem, kas šajā gadījumā tā nebija. Paveicu šajā turnīrā visu, ko varēju. Varu būt priecīga par daudzām lietām, kas notika šajās spēlēs, tāpēc nekavēšos pie šeit notikušā un turpināšu iet uz priekšu."

"Vēl [šosezon] palikuši četri turnīri. Centīšos spēlēt, cik vien labi varu, un, cerams, sasniegšu labus rezultātus," neveiksme nemazināja amerikānietes mērķtiecību. "Tā kā pagājušogad pēc "US Open" zaudēju kādos desmit turnīros pēc kārtas, man noteikti nav punktu, ko jāaizstāv. Došos uz Āziju un ceru, ka varēšu uzvarēt vēl dažās spēlēs un iekļūt "WTA Finals" - iešu, cik vien tālu varēšu."

"Domāju, ka šodien nekas nestrādāja. Pat tad, kad man bija breika iespējas, es tās neizmantoju pietiekami labi. Nekas nestrādāja ne mentāli, ne fiziski. Šī bija ļoti smaga diena," maču pret Sevastovu komentēja Stīvensa. "Karstums to nepadarīja vieglāku. Neveicās, ka bija jāspēlē pirmā spēle un bija tik karsts, bet karsti bija mums abām. Viņa ar to tika galā labāk. Dažreiz tā notiek."

Visa mača garumā, neraugoties uz nonākšanu smagā situācijā, Stīvensa varēja sajust mājinieces statusu - tribīnes regulāri ar ovācijām un aplausiem dzina amerikānieti uz priekšu. "Skatītāji bija lieliski, tiešām. Pat ja tribīnes nav pilnībā pilnas, tās vienalga ir ļoti skaļas. Atmosfēra bija ļoti laba," sacīja Stīvensa.

Izmantotie resursi:
Home | WTA Tennis

  +6 [+] [-]

, 2018-09-04 23:53, pirms 6 gadiem
Simpātiska tenisiste. Kad viņai galīgi nekas nesanāca, viņa skatītājiem teica: "Es cenšos!" (Mūsu Aļona tādos brīžos parasti sauc: "Es negribu spēlēt!")
Slēpts komentārs: wolmar

  +2 [+] [-]

, 2018-09-05 00:20, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Un to saka saulē izaugušo melno Amerikas vergu pēctece... Kaunējusies būtu!
Pats Tu kaunējies būt. Gan jau, ka 10min nevarētu paskriet karstumā. Paliec savā mucā un nesmirdini te gaisu.

  -1 [+] [-]

, 2018-09-05 00:44, pirms 6 gadiem
jaa, melnajai bijakarstums javar panest

p.s. jurichs4 - varu paskriet karstumā, jau laicīgi atbildu

     [+] [-]

, 2018-09-05 01:08, pirms 6 gadiem
Logjiska,melnam tachu vairaak Saulee kjer😅

     [+] [-]

, 2018-09-05 09:14, pirms 6 gadiem
Spēlēšanai karstumā ir būtiska iezīme - karstums neveiksmju izraisīto emocionālo slogu būtiski pastiprina.
Bija uzskatāmi redzams - Anastasijai izdevās dabūt Stīvensu ārā no viņas komforta zonas, Stīvensa uzsita dažus sūdīgus sitienus un viss panesās! Karstums šajā ziņā ļoti palīdzēja.

  +2 [+] [-]

, 2018-09-05 09:19, pirms 6 gadiem
Jā, nu ļoti jauki dāmas un kungi jūs izsakaties par sievieti...

  +3 [+] [-]

, 2018-09-05 09:24, pirms 6 gadiem
Njā, dažiem ir mazas problēmas ar rasismu!