Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko jauktajā dubultspēlē zaudē bijušajam pāriniekam

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko jauktajā dubultspēlē zaudē bijušajam pāriniekam
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Aļonas Ostapenko un Francijas tenisista Olivera Maraka duets "US Open" jaukto dubultspēļu turnīru pabeidza ar zaudējumu 2. kārtā, kur ar 4:6, 2:6 piekāpās Austrālijas un Austrijas spēlētāju veidotajai komandai Anastasija Rodionova/Olivers Maraks.

Ostapenko tieši ar Maraku sasniegusi savu labāko rezultātu "Grand Slam" jauktajās dubultspēlēs, kad pērn Vimbldonā tika līdz pusfinālam. Viņi kopā spēlēja arī "US Open", kur gan nevienu uzvaru gūt neizdevās.

Maraks arī daudz spēlējis kopā ar Martēnu, bet kopš marta abi startē ar citiem pāriniekiem.

Pirmoreiz spēlējot kopā ar Martēnu, Aļona turnīra 1. kārtā pārsteidza ar otro numuru izlikto Sanjas Mirzas un Ivana Dodiga pāri – 5:7, 6:3, 10:6.

Ostapenko Ņujorkā bija ceturtais "Grand Slam" jaukto dubultspēļu turnīrs, tajos spēlējot ar trim dažādiem pāriniekiem – divi turnīri ar Maraku, viens ar Martēnu un Brazīlijas tenisistu Brunu Suaresu, ar kuru kopā šogad zaudējums "French Open" 1. kārtā.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-04 09:20, pirms 7 gadiem
Autor, diemžēl jau raksta 1.teikumā ir kļūda.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-04 12:33, pirms 7 gadiem
Stāstīja ka slimojot!