Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Viasat Sport Baltic" ekrānos cīņa par Anglijas Superkausu starp divām Londonas komandām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Viasat Sport Baltic" ekrānos cīņa par Anglijas Superkausu starp divām Londonas komandām
Arsēns Vengers
Foto: PA Wire/Scanpix

Svētdien, 6.augustā, kanāls Viasat Sport Baltic un video satura platforma Viaplay piedāvā spēli par Anglijas Superkausu, kurā tiksies divi Londonas klubi - Premjerlīgas čempioni “Chelsea” un Anglijas kausa ieguvēji “Arsenal”. Nenokavē Anglijas futbolu Viasat Sport Baltic un Viaplay!

Anglijas jaunā futbola sezona sāksies ar Superkausu Vemblija stadionā, par kuru svētdien cīnīsies Premjerlīgas čempioni Londonas “Chelsea” un Anglijas kausa ieguvēji “Arsenal”. Abi klubi cīņā par Superkausu tikās arī 2015.gadā, kad uzvaru ar 1:0 izcīnīja “Arsenal”. Kopumā “Arsenal” Superkausu izcīnījuši 14, bet Chelsea 4 reizes.

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Comunity Shield Anglijā uzskatāma par oficiālo sezonas atklāsanas spēli un pēc būtības to varam dēvēt arī par Anglijas Superkausu, kur savā starpā tiekas Premjerlīgas čempioni “Chelsea” un Anglijas kausa ieguvēji “Arsenal”. Svētku gaisotnē un sacensību noskaņojumā mums būs iespēja novērtēt abu komandu jaunās sezonas modeli un arī abu klubu rekordpirkumus. “Arsenal” šovasar par 53 mljoniem mārciņu savā īpašumā no “Lyon” ieguvuši Aleksandru Lakazetu, savukārt “Chelsea” samaksājuši 70 mljonus par Madrides Real uzbrucēju Alvaro Moratu!"

Anglijas Superkauss Viasat Sport Baltic un Viaplay:
• Svētdien, 6.augustā, plkst. 16:00 Anglijas Superkauss. Londonas “Arsenal” – Londonas “Chelsea”!

Informāciju sagatavoja:
Kārlis Krēgers
Viasat un Viaplay mārketinga projektu vadītājs