Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" sezonas priekšvakarā paliek bez Anglijas gada futbolista Lalanas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liverpool" sezonas priekšvakarā paliek bez Anglijas gada futbolista Lalanas
Adams Lalana
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" astoņas dienas pirms jaunās sezonas pirmā mača saņēmis sliktas ziņas – vismaz divus mēnešus nāksies iztikt bez svarīgā pussarga Adama Lalanas.

Pagājušajā sezonā "Liverpool" pēc divu gadu pārtraukuma atgriezās starp Anglijas Premjerlīgas vadošajām komandām, ierindojoties ceturtajā vietā un par vienu punktu apsteidzot Londonas "Arsenal'.

Starp galvenā trenera Jirgena Klopa izvēlētajiem līderiem svarīga loma laukuma vidū bija Adamam Lalanam, kurš vienatnē spēja pārvaldīt plašas teritorijas. Tomēr jaunās sezonas ievadā "Liverpool" nāksies iztikt bez pussarga.

Trešdien aizvadītajā "Audi Cup" finālā, kurā Liverpūle 11 metru sitienu sērijā ar 1:2 zaudēja Madrides "Atletico", Lalana iedzīvojās savainojumā. "Tas nav ziņas, kuras vēlējāmies sagaidīt," sacīja Klops, kurš paziņoja, ka pussargs izlaidīs mēnešus, nevis nedēļas.

"Savainojums ir nopietns, tāpēc diezgan droši varam rēķināt, ka Adams augustā un septembrī laukumā nedosies," turpināja Klops. "Uzraudzīsim situāciju, gaidīsim un tad jau redzēsim. Adamam ir pasaules klases attieksme, tāpēc viņš allaž no savainojumiem atgriezies ļoti ātri."

Lalana, kuru "Liverpool" 2014. gadā iegādājās par nepilniem 30 miljoniem eiro, pagājušajā sezonā aizvadīja 31 spēli un izcēlās ar astoņiem vārtu guvumiem. Lalana aizvadījis 33 mačus Anglijas izlasē un pagājušajā gadā tika atzīts par Anglijas labāko spēlētāju, aiz muguras atstājot Džeimiju Vārdiju un balvu četras reizes izcīnījušo Veinu Rūniju.

"Liverpool" jauno sezonu sāks 12. augustā izbraukumā pret "Watford", bet nedēļu vēlāk sekos pirmais duelis savā laukumā, spēkojoties ar "Crystal Palace". Tāpat Premjerlīgas ceturtajai spēcīgākajai komandai priekšā UEFA Čempionu līgas kvalifikācija pret vācu "Hoffenheim".

Izmantotie resursi:
Adam Lallana facing 'a couple of months' out...

  +1 [+] [-]

, 2017-08-04 19:37, pirms 7 gadiem
Žēl, tas ir liels trieciens priekš Liverpool.

  -3 [+] [-]

, 2017-08-04 20:23, pirms 7 gadiem
nu nez, pie pašreizējā sastāva Lallana nebūtu starta 11mitniekā...
protams viņš ļoti noderētu visāsk kausa spēlēs un viennozīmīgi spēlēs lielu komandā sezonas gaitā, kad citi spēlētāji būs traumēti vai jāatpūtina.

  -1 [+] [-]

, 2017-08-04 22:39, pirms 7 gadiem
Bljin, sákas...

     [+] [-]

, 2017-08-05 01:39, pirms 7 gadiem
... un Staridžam arī trauma!