Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Leicester" par 27,8 miljoniem nopērk Mančestras "City" uzbrucēju Iheanačo

Agris Suveizda

"Leicester" par 27,8 miljoniem nopērk Mančestras "City" uzbrucēju Iheanačo
Keleči Iheanačo
Foto: Reuters/Scanpix

2016. gada Anglijas Premjerlīgas čempione "Leicester" paziņojusi par Nigērijas izlases uzbrucēja Keleči Iheanačo iegādi. Mančestras "City" iekasēs 25 miljonus sterliņu mārciņu jeb 27,8 miljonus eiro.

"Sajūta ir laba, un esmu priecīgs, ka varēšu būt daļa no šīs komandas," sacīja nepilnu 21 gadu vecais Keleči Iheanačo, kurš parakstīja līgumu uz piecām sezonām. "Zinu šīs komandas ambīcijas un esmu runājis ar galveno treneri [Kreigu Šekspīru]. Viņš sacīja, kas man būs jādara – jāpalīdz sasniegt cerētos mērķus. Viņš mani pārliecināja."

Nigērietis Mančestras "City" akadēmijā nokļuva 2014. gada janvārī un iepriekšējās divās sezonās bieži devās uz maiņu Anglijas Premjerlīgā. 2015./16.g. sezonā Iheanačo piedalījās 26 spēlēs, septiņas reizes tika iekļauts pamatsastāvā un guva astoņus vārtus, bet iepriekšējā sezonā viņam 20 spēles (piecas pamatsastāvā) un četri precīzi sitieni.

Nigērijas izlasē Iheanačo desmit mačos atzīmējies ar sešiem gūtiem vārtiem. Lesterā jau spēlē viņa izlases biedri Ahmeds Musa un Vilfrēds Ndidi. "Leicester" šovasar iegādājusies arī spāņu pussargu Visenti Ivorru (15 miljoni eiro, "Sevilla"), angļu aizsargu Hariju Magvairu (13,7 miljoni eiro, "Hull") un bosniešu izcelsmes Šveices vārtsargu Eldinu Jakupoviču (2,3 miljoni, "Hull").

Izmantotie resursi:
https://www.lcfc.com/news/444855/le...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-08-04 14:09, pirms 7 gadiem
kāds patīkams miers un klusums ';