Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kozlovs nodrošina ''Infonet'' uzvaru Igaunijā

Krišs Upenieks

Kozlovs nodrošina ''Infonet'' uzvaru Igaunijā
Vladislavs Kozlovs
Foto: Ivars Veiliņš, Jelgavas Vēstnesis

Ceturtos vārtus Igaunijas čempionātā šovakar guvis Latvijas 27 gadus vecais uzbrucējs Vladislavs Kozlovs. Latvietis izcēlās pirmajā puslaikā, bet viņa pārstāvētā komanda Tallinas ''Infonet'' prata pieveikt ''Paide Linnameeskond'' ar 2:0.

Kozlovs bija precīzs pirmā puslaika 44. minūtē, kad arī tika gūti izšķirošie vārti šajā mačā. Spēles beigu daļā mājinieki ļoti aktīvi devās uzbrukumā, lai atspēlētos, savukārt ''Infonet'' visai izteikti spēlēja uz pretuzbrukumiem un katrā iespējamajā brīdī arī pavilka laiku.

93. minūtē izveidojās neliels haoss pie ''Infonet'' vārtiem, sekoja stūra sitiens, viesu soda laukumā bija arī ''Linnameeskond'' vārtsargs, kurš arī izdarīja pēdējo pieskārienu bumbai konkrētajā epizodē, taču bumba lidoja garām vārtiem. Jau nākamajā uzbrukumā filigrāni nospēlēja Kozlovs, kurš noslēguma fāzē tukšu vārtu priekšā piespēlēja partnerim Denisam Malovam - 2:0.

27 gadus vecajam uzbrucējam šī bija 14 spēle Tallinas ''Infonet'' sastāvā un ceturtie vārti. Trīs vārtus Vladislavs guvis pēdējo trīs nedēļu laikā. Turnīra tabulā pašlaik ar 37 punktiem 22 spēlēs ''Infonet'' ierindojas piektajā vietā desmit komandu konkurencē, divus punktus atpaliekot no ''Kalev''. Pirmais trijnieks gan jau ir 11 punktu attālumā.

Vladislavs aizvada pirmo sezonu leģionāra statusā. Pirms tam lielāko karjeras daļu futbolists pavadīja Jelgavā, bet pusotru sezonu nospēlēja arī Ventspils klubā.

Izmantotie resursi:
A. Le Coq Premium liiga
FlashScore.com: Live Soccer Scores, Livescore

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-08-04 22:04, pirms 9 gadiem
golsss rakstīja: Ssis speeleetaajs pret Carnikavas Caramba gan jau buutu nodereejs. Bet gan jau Jelgava, ja jau uzvareeja Litex. Buus kaads 5-0 pret Carnikavas Caramba.
Cerams, ka uz otru pusi būs

  -2 [+] [-]

, 2015-08-04 22:06, pirms 9 gadiem
Tipisks latvietis-Vladislavs Kozlovs,iespaidīgāks par melno vārdā Vladimirs

     [+] [-]

, 2015-08-04 22:20, pirms 9 gadiem
Varēja vēl pieminēt, kā Ziļam ar Narvas Trans veicas. Bet prieks par Kozlovu. Trīs vārti pēdējo trīs nedēļu laikā pierāda, ka viņš atkal ir labā formā kā tas bija Jelgavā savulaik.

     [+] [-]

, 2015-08-05 17:42, pirms 9 gadiem
visu cieņu, taču Čekulajevs Igaunijas čempī Latvijas spēlētājiem ir uzstādījis ļoti augstu latiņu, līdz ar to, tādi Kozlova iespētie 3 vārti 3 nedēļās nešķiet diezko nopietni...