Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Vlārs: "Rezultāti uzlabo noskaņojumu - īpaši, ja ar 5:1 uzvari čempionus"

Vlārs: "Rezultāti uzlabo noskaņojumu - īpaši, ja ar 5:1 uzvari čempionus"
Rons Vlārs (pa kreisi)
Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes izlases centra aizsargs Rons Vlārs atgādināja, ka ikviens pretinieks Pasaules kausa izcīņā ir spēcīgs. Nīderlande rīt spēkosies ar Kostariku.

Nīderlandes izlases centra aizsargs Rons Vlārs izteicās pirms eiropiešu gaidāmās cīņas ar turnīra pārsteigumu sarūpētāju Kostariku: "Panākumi Pasaules kausa spēlēs nenāk viegli. Šeit nav vieglu spēļu. Arī mačs pret Kostariku būs smags, tomēr mēs šo cīņu gaidām ar nepacietību."

"Noskaņojums mūsu nometnē ir lielisks. Līdz šim mūsu sniegums bija izcils. Esam uzvarējuši visas četras spēles, tā kā pagaidām viss ir labi," piebilda Vlārs.

"Rezultāti palīdz uzlabot noskaņojumu - īpaši, ja uzvari pasaules čempionus ar 5:1. Mēs esam ļoti koncentrējušies. Mēs smagi trenējamies. Visi turamies kopā, to var redzēt arī spēlēs," komandas noskaņojuma nianses atklāja Nīderlandes aizsargs.

Nīderlande ir viena no divām izlasēm šajā Pasaules kausa izcīņā, kas līdzšinējās spēlēs ir izcīnījusi uzvaras pamatlaikā. Grupu turnīrā Nīderlande ar 5:1 sakāva Spāniju, pēc tam uzvarēja arī Austrāliju (3:2) un Čīli (2:0), bet astotdaļfinālā izglābās no neveiksmes pret Meksiku (2:1).

Izmantotie resursi:
Aston Villa | Home

  +1 [+] [-]

, 2014-07-04 11:16, pirms 10 gadiem
Būs jālauž smaga aizsardzība, bet ticu, ka Kostarika kādā brīdī pieļaus kādu kļūdu, kas izšķirs spēles likteni.. Paredzu Nīderlandes uzvaru ar 2-0!