Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2897, Did:0, useCase: 3

PČ finālā Šveicei Jozi spēlēja ar lauztu roku, Mozeram bija pirksta lūzums

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

PČ finālā Šveicei Jozi spēlēja ar lauztu roku, Mozeram bija pirksta lūzums
Romāns Jozi
Foto: SIPA / Scanpix

Šveices hokeja spīdeklis Romāns Jozi pasaules čempionāta finālā spēlēja ar lauztu roku, bet uzbrucējam Simonam Mozeram bija lauzts pirksts, vakar atklāja izlases galvenais treneris Patriks Fišers.

Atgādinām, ka Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā aizvadītajā PČ finālā favorīte Zviedrija tikai pēcspēles metienos pārspēja pārsteidzošo Šveici (3:2) un otro gadu pēc kārtas ieguva titulu.

NHL kluba Nešvilas "Predators" un Šveices izlases rezultatīvais aizsargs Romāns Jozi pasaules čempionāta pusfinālā pret Kanādu salauza roku. Valstsvienības vadībai bija jāprasa kluba atļauja, lai hokejists ar šādu savainojumu varētu spēlēt lielajā finālā.

Neskatoties uz traumu, PČ finālmačā Jozi nospēlēja 29:29 minūtes un rezultatīvi asistēja Šveices abos vārtu guvumos. Pasaules čempionāta piecās spēlēs sakrāja 3 (0+3) rezultativitātes punktus, bet aizvadītajā NHL sezonā nopelnīja 57 (14+43) punktus 88 mačos.

Šveices kluba "Bern" un izlases uzbrucējs Simons Mozers pasaules čempionāta finālā spēlēja 14:37 minūtes. Tagad noskaidrojies, ka ar lauztu pirkstu. Šveicei tik veiksmīgajā turnīrā Mozers sakrāja 4 (2+2) punktus desmit cīņās.

Kā zināms, tamlīdzīgos turnīros spēlētāji bieži vien ziedo savu veselību, lai neiegāztu komandu un cīnītos par noteiktu mērķu sasniegšanu. Šveicei šoreiz neizdevās iegūt titulu, taču izlase demonstrēja augstvērtīgu sniegumu un bija tuvu uzvarai.

Izmantotie resursi:
SRF / swisshockeynews.ch

  +1 [+] [-]

, 2018-06-04 13:05, pirms 6 gadiem
Ir lauzta roka vai kaula plīsums, divas dažādas lietas

     [+] [-]

, 2018-06-04 13:18, pirms 6 gadiem
taisnatiesa rakstīja: Ir lauzta roka vai kaula plīsums, divas dažādas lietas
Skaidri un gaišu rakstīts - lauzta.

     [+] [-]

, 2018-06-04 13:39, pirms 6 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Skaidri un gaišu rakstīts - lauzta.
Nu tāpat taču skaidrs, ka tas nav bijis tāds "rokas lūzums", kādu mēs saprotam, izlasot šo vārdu savienojumu.

  -1 [+] [-]

, 2018-06-04 13:40, pirms 6 gadiem
Bārtulis ar jauno pasi krūšu kabatā lasa šo ziņu un neizpratnē bola acis - kāpēc tie abi šveicieši tā darīja?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja