Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

"Marlies" bez Dzierkala zaudē Kaldera kausa otrajā finālspēlē

Rolands Eliņš

"Marlies" bez Dzierkala zaudē Kaldera kausa otrajā finālspēlē
Mārtiņš Dzierkals
Foto: Christian Bonin/Solar Bears

Amerikas Hokeja līgas finālsērijas otrajā mačā starp Teksasas „Stars” un Toronto „Marlies” šonakt ar 2:1 uzvarēja „Stars”, panākot sērijā neizšķirtu 1-1.

Pēc ECHL sezonas beigām izsaukumu uz Toronto "Marlies" saņēma vairāki spēlētāji, ieskaitot arī latviešu uzbrucēju Mārtiņu Dzierkalu, taču viņš pagaidām nav iekļuvis spēles pieteikumā un nespēlēja arī šonakt.

Viņa pārstāvētā komanda spēja pirmā izvirzīties vadībā, taču otrā perioda sākumā „Stars” panāca neizšķirtu un pēc tam guva uzvaras vārtus trešajā periodā, sīvā mačā tiekot pie uzvaras ar 2:1. Finālsērijas pirmajā spēlē ar 6:5 bija uzvarējusi Toronto, līdz ar to rezultāts sērijā tapis neizšķirts.

21 gadu vecais Dzierkals savā debijas regulārajā sezonā Amerikas Hokeja līgā aizvadīja četrus mačus, taču lielākoties spēlēja ECHL, kur Orlando "Solar Bears" rindās 51 spēlē nopelnīja 36 (15+21) punktus. Kellija kausā "Solar Bears" izstājās otrajā kārtā, bet Dzierkals septiņās cīņās sakrāja trīs (1+2) punktus.

Kaldera kausa finālsērijas nākamā spēle paredzēta pēc divām dienām, un tagad sērija pēc divām spēlēm Toronto pārcelsies uz Teksasu.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League | The...

     [+] [-]

, 2018-06-04 08:43, pirms 6 gadiem
Uz izlasi!

     [+] [-]

, 2018-06-04 09:21, pirms 6 gadiem
Tiek bezjēdzīgi nomarinēts, kaut gan varētu jau mierīgi pludmalē sūkt kokteiļus.

     [+] [-]

, 2018-06-04 09:39, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: Uz izlasi!
bimbambola valters ar eksperta grimasi sejā vēl nesen stāstīja, ka šis ir stabils izlases pirmās maiņas kadrs un pielīdzināja tiem kuru nebija - Girgensons, Dārziņš u.t.t.
Un ir liela daļa kas tādiem ērmiem tic uz vārda

     [+] [-]

, 2018-06-04 10:31, pirms 6 gadiem
Godam nēsā Jāgra numuru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja