Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Dogus" katru sezonu dos "Fenerbahce" 15 miljonus eiro

Andrejs Siliņš

"Dogus" katru sezonu dos "Fenerbahce" 15 miljonus eiro
"Fenerbahce" - Eirolīgas čempione 2017
Foto: Sputnik / Scanpix

Eirolīgas čempione Stambulas "Fenerbahce" tuvākajā laikā oficiāli noslēgs līgumu ar "Dogus Group" finanšu grupu par 45 miljonu eiro lielu atbalstu - katrā no nākamajām trim sezonām basketbola komandas rīcībā tiks nodoti 15 miljoni eiro, kas būs lielākais privātais sponsorējums Eiropas basketbola vēsturē.

Jau sezonas laikā parādījās informācija, ka "Dogus" turpmāk vairs tik lielā apjomā nefinansēs Daira Bertāna pārstāvēto "Darussafaka", bet kļūs par superkluba "Fenerbahce" galveno atbalstītāju. Šajā nedēļas nogalē "Fenerbahce" prezidents Azizs Jildirims apstiprināja šo informāciju, norādot, ka oficiāli līgums tikšot parakstīts tuvākajā laikā.

"Esam gatavi trīs gadu līgumam ar "Dogus Group" un šobrīd trūkst vienīgi parakstu. Šis līgums paredz puses basketbola kluba budžeta nosegšanu. Kluba budžets ir 30 miljoni. Šosezon esam ieņēmusi 12 miljonus un deficīts ir 18 miljoni," "Fenerbahce" sporta kluba kongresā atklāja Jildirims.

Lielai daļai "Darussafaka" spēlētāju līgumos ar klubu ir opcija pārtraukt darba attiecības, tai skaitā Dairim Bertānam, kurš pagājušajā vasarā noslēdza divu gadu līgumu pēc sistēmas 1+1. Zināms, ka nākamsezon "Darussafaka" vairs nespēlēs Eirolīgā, bet atkāpsies soli zemāk, piedaloties ULEB Eiropas kausa izcīņā. Runā, ka "Dogus" arī turpmāk atbalstīšot "Darussafaka", taču ievērojami mazākos apjomos.

"Fenerbahce" un "Darussafaka" nule kā savā starpā tikās Turcijas čempionāta pusfinālā un jaunā Eirolīgas čempione sērijā triumfēja ar 3-0.

Izmantotie resursi:
eurohoops.net

     [+] [-]

, 2017-06-04 11:25, pirms 7 gadiem
Kā teica Simsons. Nauda nedara laimīgu, bet liela nauda dara Laimīgu. ...