Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Pertija: ''Gribēju savā komandā Ošu, bet viņš atteica''

Kristaps Desmitnieks
SMSCredit.lv futbola Virslīgas spēlē ''Skonto'' un ''Jelgava'' nospēlēja neizšķirti 1:1. Sportacentrs.com piedāvā ieskatu pēcspēles preses konferencē, kurā piedalījās Tamazs Pertija un Dāvis Caune.
Vērtējums: +2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2014-06-04 03:04, pirms 10 gadiem
Tieši tā - Jelgavā Ošam viss ir, kamēr Skonto ziemā bija novārdzis un pat nezināja, vai Virslīgā varēs piedalīties. Varbūt izlasei pietuvotos Mārcis, bet, kā redzam, tad tagad Jelgava solīdi cīnīsies arī par TOP vietām, vēl ieguva kausu un Freimaņa izsaukums uz izlasi, Lazdiņu neskaitot, tikai pierāda, ka arī no turienes izlasē tikt ir iespējams, labu sniegumu rādot.

Tāpēc nedaudz žēl, piemēram, tā paša Pavlova, kurš finansiālu problēmu dēļ aizgāja no Spartaka un tagad ir uzdūries uz tā paša grābekļa Skonto.

  -2 [+] [-]

, 2014-06-04 06:57, pirms 10 gadiem
TORES rakstīja: Lohi visi jūs esat.kāds Fremanis????J.Ikaunieks. Čempionāta līdēris un nav cienīts izsaukumu uz izlasi . Marian ,tu esi LOHS un (Mauka)iekavās ierakstiju ,jo zinu visu Latvijas futbola politiku!!!!!!!!!!!!!!!
Izsauks par ātru, sakāps un būs kārtējais mūžīgais talants. Labāk, lai vēl U-21 uzspēlē, pieredzi uzkrāj.
Un Freimani neaiztiec, ja kāds ir pelnījis izsaukumu uz izlasi, tad tas ir viņš.

  +3 [+] [-]

, 2014-06-04 07:18, pirms 10 gadiem
Edviins_95 rakstīja: Izsauks par ātru, sakāps un būs kārtējais mūžīgais talants. Labāk, lai vēl U-21 uzspēlē, pieredzi uzkrāj.
ne tev spriest kas kāps un kas nekāps!
19 gadi ... par agru?šabalam vēl 19 nebija ka tika aicināts uz izlasi!

  +1 [+] [-]

, 2014-06-04 10:43, pirms 10 gadiem
No Jūsu komentāriem smiekli nāk.Būtu vēl sakāvušies, toč cirks sanāktu.It kā izlase būtu no gumijas, bāz cik gribi.Būsiet ''pahari'' varēsiet saukt kaut velnu palīgā, ja tik viņam Latvijas pase ir.

  +1 [+] [-]

, 2014-06-04 11:20, pirms 10 gadiem
TORES rakstīja: Lohi visi jūs esat.kāds Fremanis????J.Ikaunieks. Čempionāta līdēris un nav cienīts izsaukumu uz izlasi . Marian ,tu esi LOHS un (Mauka)iekavās ierakstiju ,jo zinu visu Latvijas futbola politiku!!!!!!!!!!!!!!!
Freimanim ar Ikaunieku divas pilnīgi atšķirīgas pozīcijas. Ikaunieks vēl paspēs izlasē uzspēlēt. Beidzot ir konkurence uz uzbrucēju vietām, un tas ir tikai normāli, ka kāds tiek, bet kāds paliek aiz borta. Pahara izvēle.