Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:986, Did:0, useCase: 3

Aigars Nerips: Ārsti Tamanei atļāvuši sākt trenēties

Aigars Nerips: Ārsti Tamanei atļāvuši sākt trenēties
Zane Tamane valstsvienības darbā iesaistīsies pakāpeniski.
Foto: www.fibaeurope.com

Vairāku ārstu veiktajās pārbaudēs konstatēts, ka Latvijas valstsvienības centra spēlētāja Zane Tamane pakāpeniski var atsākt treniņus. Valstsvienības galvenais treneris Aigars Nerips uzsver, ka spēlētājas atgriešanās ierindā netiks sasteigta un liela nozīme būs Zanes pašsajūtai.

Valstsvienības galvenais treneris Aigars Nerips:

"Savainojumu Zane guva WNBA treniņnometnes sākumā un tā dēļ nenostiprinājās Fīniksas kluba sastāvā. Atgriezusies Latvijā viņa  apstiprināja vēlmi palīdzēt izlasei, ja vien to ļaus veselības stāvoklis.

Attieksmes ziņā Zane ir izcils paraugs jaunajām basketbolistēm un jaunajiem basketbolistiem, un no savas - valstsvienības vadības - puses būsim  maksimāli piesardzīgi un saudzīgi.

Ārsti ir atļāvuši Tamanei sākt treniņprocesu, norādot, ka konkrētajā situācijā izšķiroša nozīme ir spēlētājas pašsajūtai. Tas nozīmē, ka iesim uz priekšu maziem solīšiem, pirmajās nodarbībās ļaujot Zanei darboties individuāla režīmā. Paralēli viņa jau piedalās videoseansos, lai iegūtu priekšstatu par komandas sadarbībām un taktiskajām shēmām. Papildus lemsim par Zanes līdzdalību komandas izbraukumā uz pēdējo pārbaudes tunīru Kauņā, kur no trešdienas līdz piektdienai spēlēsim ar Lietuvas, Spānijas un Zviedrijas izlasēm."

Zane Tamane Stambulas Fenerbahce sastāvā šogad kļuva par Turcijas čempioni un bija viena no labākajām centra spēlētājām sieviešu Eirolīgā. Latvijas valstsvienības sastāvā Zane piedalījusies 116 spēlēs, būdama viena no komandas līderēm četros Eiropas čempionātos un Pekinas olimpiskajās spēlēs. 

  +5 [+] [-]

, 2012-06-04 13:57, pirms 12 gadiem
Beidzot laba ziņa arī basketbolā!!! Kā ir ar zvaigznīti Babkinu?

  +4 [+] [-]

, 2012-06-04 14:19, pirms 12 gadiem
Edison rakstīja: Beidzot laba ziņa arī basketbolā!!! Kā ir ar zvaigznīti Babkinu?
Babkinas veselības stāvoklis, iespējams, nupat ir strauji uzlabojies.
Tamanes parādīšanās kā pozitīvs impulss stimulē Babkinas veselību!

  +3 [+] [-]

, 2012-06-04 16:05, pirms 12 gadiem
kur Tamane, tur Uzvara

     [+] [-]

, 2012-06-04 19:06, pirms 12 gadiem
kapēc tāre nav valstsvienībā???

  -1 [+] [-]

, 2012-06-04 23:09, pirms 12 gadiem
zudusī paaudze....