Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Jokičs pēc 65 minūšu spēlēšanas: "Un cilvēki runāja, ka neesmu formā"

Agris Suveizda

Jokičs pēc 65 minūšu spēlēšanas: "Un cilvēki runāja, ka neesmu formā"
Nikola Jokičs. Foto: EPA/Scanpix

Portlendas "Trail Blazers" šorīt ceturtajā pagarinājumā izcīnīja smagu uzvaru pār Denveras "Nuggets" (140:137), sērijā panākot 2-1 savā labā, un tik ilga spēle Nacionālajā basketbola asociācijā nebija aizvadīta kopš 1953. gada. Ilgākais spēles laiks laukumā bija "Nuggets" centram Nikolam Jokičam, kurš aizvadīja 65 minūtes, turklāt 44 minūtes gandrīz pēc kārtas – kopš otrā puslaika sākuma.

"Cilvēki runāja, ka neesmu formā," pēc spēles sacīja Nikola Jokičs, kurš atzīmējās ar 33 punktiem, 18 atlēkušajām bumbām, 14 rezultatīvām piespēlēm un astoņām kļūdām. "Esmu ļoti labā formā. Nezinu, par ko viņi runā. Pat tad, kad ierados šeit no Serbijas, biju nedaudz apaļīgs – tagad nav nekādas atšķirības. Tas ir basketbols, un es jūtos labi."

"Nuggets" galvenais treneris Maikls Melouns pēc spēles atvainojās Jokičam, ka viņam nācās spēlēt tik daudz: "Viņš nospēlēja 65 minūtes – tas ir kas nedzirdēts, tas ir smieklīgi. Nedrīkstu viņam to nodarīt un dot tik daudz minūšu. Ja es šo spēli vērotu mājās, es būtu kā pielipis televizora ekrānam – šī bija lieliska basketbola spēle. Ne vienmēr tā bija skaista, bet atdeve, sāncensības gars no abu komandu puses bija izcils."

Pēc Jokiča ilgākais spēles laiks Denveras rindās bija Džamalam Marejam, kurš 55 spēlēs sakrāja 34 punktus, deviņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles. Portlendas sastāvā visilgāk, protams, spēlēja Sīdžejs Makolums (41 punkts 60 minūtēs) un Deimiens Lilards (28 punkti 58 minūtēs), bet trešais ar 18 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām 56 minūtēs bija turku centrs Eness Kanters, kurš jau kopš iepriekšējās sērijas pēdējā mača spēlē ar pleca savainojumu.

"Pirmajā pagarinājumā, šķiet, es izsitu plecu vēl vairāk," teica Eness Kanters, kura spēlēšana pirms sērijas bija zem jautājuma zīmes, bet abās iepriekšējās cīņās Denverā viņš aizvadīja vairāk nekā 30 minūtes. "Man nācās ielocīt roku kreklā, jo pats nespēju to noturēt. Lilards pirms pagarinājuma pienāca pie manis un teica: "Hei, vēl vienu pagarinājumu". To viņš sacīja trīs reizes... Nevēlējos padoties un pievilt komandas biedru. Reizēm nākas kaut ko ziedot uzvaras vārdā. Pirms nākamās spēles lietošu pretsāpju zāles. Cerams, ka varēšu spēlēt. Bet ar mani viss būs kārtībā."

Izmantotie resursi:
Blazers prevail in historic 4OT 'battle of...
Kanter plays on despite separating shoulder more

     [+] [-]

, 2019-05-04 15:22, pirms 5 gadiem
Pēc Jokiča ilgākais spēles laiks Denveras rindās bija Džamalam Marejam, kurš 55 spēlēs sakrāja 34 punktus, deviņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

Jokičam baigi jāšancē ja šitas puika 55 SPĒLĒS tiek pie tik pieticīgas statistikas un ar to pašu bija otrs labākais komandā

  +1 [+] [-]

, 2019-05-04 16:21, pirms 5 gadiem
Nākamā spēle parādīs, esi vai neesi formā

     [+] [-]

, 2019-05-04 16:42, pirms 5 gadiem
Tad nu gan forma viņam
Velkas gliemezis pa laukumu,un tad flopo visu spēli

     [+] [-]

, 2019-05-05 07:51, pirms 5 gadiem
Aplis arī ir forma

     [+] [-]

, 2019-05-05 08:13, pirms 5 gadiem
Nekā vairāk par teicamu kardio tev nav vecīt, jo basi bez plaušas nevar!