Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Dzierkalam piespēle vienīgajā vārtu guvumā, "Solar Bears" smagi zaudē

Dzierkalam piespēle vienīgajā vārtu guvumā, "Solar Bears" smagi zaudē
Mārtiņš Dzierkals
Foto: http://orlandosolarbearshockey.com/

Latviešu uzbrucēja Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā „Solar Bears” piedzīvoja trešo neveiksmi pēc kārtas ECHL „play-off” otrajā kārtā, zaudējot „Everblades” ar 1:5, uzbrucējam atzīmējoties ar piespēli.

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā „Solar Bears” četros mačos pārspēja Kristofera Binduļa „Stingrays”, taču otrajā ir tuvu tām, lai vēl viena sērija noslēgtos četros mačos, bet ar citu iznākumu. Divos iepriekšējos mačos piedzīvoti zaudējumi ar 1:4 un 1:5, bet šodien tradīcija tika turpināta. Rezultātam esot 0:2, Dzierkals ar partneriem atjaunoja komandas cerības uz pozitīvo iznākumu, gūstot pirmos vārtus šajā spēlē – 1:2, bet turpinājumā ielaida vēl trīs un arī trešajā sērijas mačā piedzīvoja zaudējumu.

Mārtiņš Dzierkals bija to deviņu hokejistu vidū, kuri noslēdza maču ar neitrālo lietderību – pārējie palika mīnusos. Punkts par piespēli bija pirmais uzbrucējam piecās aizvadītajās „play-off” spēlēs, savukārt regulārās sezonas 51 mačā Dzierkals guvis 15 vārtus un atdevis 21 piespēli, noslēdzot čempionāta pirmo posmu ar -1.

Izmantotie avoti:
Home Page - The ECHL - Premier 'AA'...

     [+] [-]

, 2018-05-04 10:14, pirms 6 gadiem
Cerams ka piepalīdzēs izlasei ar vārtu guvumiem.

     [+] [-]

, 2018-05-04 10:32, pirms 6 gadiem
Kad ir 4taa spele ?

  -1 [+] [-]

, 2018-05-04 13:02, pirms 6 gadiem
pernambucano rakstīja: Cerams ka piepalīdzēs izlasei ar vārtu guvumiem.
Te laikam nekas nesanāks bez atvainošanās uz izrunāšanās ar federācijas vadību.

     [+] [-]

, 2018-05-04 21:09, pirms 6 gadiem
Par Razgalu viņš ir krietni labāks! Katrā gadījumā, netipiski letiņu hokejam prot ripu pieturēt un sev metienu izkārtot! Un federācijas vadība var pasēdēt uz poda-Hartlijam būtu jāsaka savs vārds un viss!! Uz OB jau tas pats, tiešām Hartlijs viņu nemaz nebūtu aicinājis?!