Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Džerards apstiprināts par "Rangers" galveno treneri, Turē vasarā aizies no "City"

Rolands Eliņš

Džerards apstiprināts par "Rangers" galveno treneri, Turē vasarā aizies no "City"
Stīvens Džerards
Foto: AP/Scanpix

Slavenais Skotijas futbola klubs Glāzgovas „Rangers” galvenā trenera amatā apstiprinājis Anglijas izlases un „Liverpool” leģendu Stīvenu Džerardu, kurš futbolista karjeru noslēdza pirms diviem gadiem.

Glāzgovas „Rangers” un Stīvens Džerards ar pozitīvu iznākumu noslēguši darba pārrunas, un Skotijas klubs šodien oficiāli paziņoja par Džerarda nolīgšanu galvenā trenera amatā. 37 gadus vecais Džerards nomainīs Greiemu Mārtiju.

„Esmu pagodināts kļūt par „Rangers” galveno treneri,” kluba paziņojumā citēts Džerards, kurš līdz ar to atstājis „Liverpool” jauniešu trenera pozīciju. „Es ļoti cienu šo komandu un tās vēsturi, nespēju sagaidīt, kad varēšu sākt savu darbību „Rangers” komandā.”

Džerards noslēdzis četru gadu līgumu ar Glāzgovas klubu, bet viņa asistenti tiks paziņoti tuvākajā laikā.

„Jau kopš paša pārrunu sākuma mēs ar Stīvenu ļoti labi sapratāmies,” notikušo darījumu komentēja „Rangers” valdes priekšsēdētājs Deivs Kings. „Mēs ticam, ka viņš ir īstais cilvēks, kurš vedīs mūsu klubu pretim panākumiem. Darba pārrunās Stīvens sevi lieliski apliecināja, un esam pārliecināti, ka viņam ir nepieciešamās zināšanas un pieredze, lai sarūpētu komandai uzvaras un titulus.”

Džerards savas futbolista karjeras laikā palīdzēja „Liverpool” izcīnīt deviņas trofejas, piedaloties vairāk nekā 700 spēlēs. Anglijas izlasē Džerards nospēlējis 114 mačus un bija izlases kapteinis vairākos lielajos finālturnīros.

Lielas pārmaiņas sagaidāmas arī Kotdivuāras pussarga Jajas Turē karjerā. Pēc astoņiem Mančestras „City” sastāvā pavadītiem gadiem viņš šovasar atstās komandu, preses konferencē apliecinājis kluba galvenais treneris Peps Gvardiola. Par Turē pēdējo spēli Mančestrā kļūs trešdienas cīņa pret „Brighton”.

34 gadus vecais Turē aizvadījis 229 Premjerlīgas spēles „City” sastāvā, izcīnot trīs Premjerlīgas titulus (ieskaitot šosezon ļoti laicīgi nodrošināto), divus Līgas kausus un vienreiz FA kausu, taču šosezon laukumā ticis reti.

Izmantotie resursi:
https://rangers.co.uk/news/headline...
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2018-05-04 18:42, pirms 6 gadiem
es nemaz nezināju, ka Jaja vēl ir City komandā

     [+] [-]

, 2018-05-04 19:00, pirms 6 gadiem
4 gadu līgums, nav slikti Tik, te arī varēs siekaloties gar galveno trofeju un tas ir fakts!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-06 16:33, pirms 6 gadiem
tikai visiem labi saprotams ka Brendana Rodžersa vadītā komanda ir klubs Nr.1 skotijā nu jau gadus 5 točna.