Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Rečickis: "Virslīgas līmenis nav tik slikts, kā daudzi domā"

Agris Suveizda

Rečickis: "Virslīgas līmenis nav tik slikts, kā daudzi domā"
Vitālijs Rečickis
Foto: Mārtiņš Sīlis

Latvijas futbola čempionei "Ventspilij" neizdevās dominanci laukumā pārvērst pārsvarā arī uz rezultāta tablo, un 70. klasika pret "Skonto" noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0. Kurzemnieku centra pussargs Vitālijs Rečickis pēc mača sarunā ar Sportacentrs.com atzina, ka šobrīd komandas galvenā problēma ir momentu realizācija.

Lai arī ventspilnieki laukumā saimniekoja lielāko spēles daļu, pēdējās 20 minūtes noraidījuma dēļ izvērtās pietiekami sarežģītas. "Grūta spēle, gan mums, gan viņiem," saguris pēc mača sacīja Vitālijs Rečickis. "Domāju, ka mēs uzvarai bijām nedaudz tuvāk." Vaicāts, vai mājiniekus no trim punktiem šķīra viens vienīgs Daniila Turkova precīzs sitiens, Rečickis atbildēja apstiprinoši: "Tieši tā, pietrūka realizācijas. Domāju, ka nākamreiz viņš iesitīs."

Veiksmes trūkumu uzbrukuma pēdējā fāzē Rečickis uzskata arī par galveno iemeslu, kāpēc jau trešo spēli pēc kārtas pamatlaiks noslēdzies neizšķirti, nevis ar "Ventspils" uzvaru: "Strādājam katru dienu, trenējamies, cīnāmies. Visu laiku kaut kā nedaudz pietrūkst. Realizācijas. Domāju, ka treneris pateiks tieši to pašu." [Vitālijam taisnība – problēmas ar noslēguma sitieniem preses konferencē izcēla arī Jurģis Pučinsks]

"Uzskatu, ka čempionāts nav tik vājš, kā daudzi domā. Mums ir jāmīl savs čempionāts, jo cita mums nav," sacīja Rečickis. "Visi visu laiku lamā gan mūs, gan organizāciju, taču uzskatu, ka viss nemaz nav tik slikti. Šogad ir sešas spēkos diezgan līdzīgas komandas, un turnīra līmenis nav tik zems, kā daudzi domā. Varbūt Eirokausos mums vajag sevi parādīt drusku labāk, bet tieši iekšienē - Virslīgas čempionātā - neuzskatu, ka esam tik vāji. Līmenis nav slikts."

28 gadus vecais rēzeknietis savulaik gadu pavadīja Lietuvas klubā "Tauras". Vaicāts, kādēļ Lietuvā vietējo klubu spēles skatītāji apmeklē vairāk nekā pie mums – lai arī līmeņa ziņā nav dramatiskas atšķirības -, Rečickis kā iespējamo iemeslu minēja atšķirīgo mentalitāti: "Varbūt viņi ir nedaudz emocionālāki nekā mēs, atvērtāki."

     [+] [-]

, 2015-05-04 23:44, pirms 9 gadiem
Nu biškucīt jau ir
Slēpts komentārs: sur
Slēpts komentārs: sportists-amatieris

  +9 [+] [-]

, 2015-05-05 09:20, pirms 9 gadiem
Piekritu Recickim,savu cempionatu ir jamil,jo cita mums nav.Par musu mentalitati vins ari pareizi pateca.Mums vajag daudz un par velti.Tadas nefutbola valstis ka Sanmarino,Andorra,Malta,Luksemburga,Albanija,Feru salas,Lihtensteina futbolu mil,neskatoties uz to ka vini gandriz visu laiku zaude.Anglija,Vacija un Francija pat 5 un 6 ligas labi apmekle stadionus.Kapec pie mums nemil futbolu?Izteiksu savas fantazijas:Sabiedriba ir sadalita 2 kopienes(Latviesi un krievi),kuru mentalitate krasi atskiras.Musu futbola treneri un futbolisti prsvara ir krievi un tas daudziem latviesiem nepatik.Krievi vairak skatas savas dzimtenes virziena un varbut tapec radas si problema.Uzrakstiet ludzu savu viedokli.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-05 10:27, pirms 9 gadiem
Lietuvas A liga arii notiek spelju sarunasana un regulari!! Takaa par saviem toto varat nedi rst daudz!! Tas notiek visur pat lielajas liigaas!

  +2 [+] [-]

, 2015-05-06 01:36, pirms 9 gadiem
Pats futbols šosezon ir atlētisks un ir daudz cīņas, jo komandas salīdzinoši ar pērno gadu ir +/- viena līmeņa. Pat Gulbene ar Mettu nav ar pliku roku ņemamas, kamēr Jūrmalu pērn izlika visi, kam nebija slinkums. Tāpēc futbola ziņā, jā, līmenis nav zems, bet, es teiktu, drīzāk Eiropas vidusmēra, kamēr ir citas jomas, kur vajadzīgi uzlabojumi. Pirmkārt, jau skatītāju piesaiste un infrastruktūra.