Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Neveiksmīgā otrā trešdaļa sagādā "Rīgai" vēl vienu zaudējumu viesos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Neveiksmīgā otrā trešdaļa sagādā "Rīgai" vēl vienu zaudējumu viesos
Niklāvs Rauza
Foto: Kaspars Volonts, hkr.lv

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas mačā "Rīga" izbraukumā ar 0:4 piekāpās Sanktpēterburgas "Dynamo", visas ripas ielaižot otrajā trešdaļā.

Rīdzinieki iedzinējos nonāca 25. minūtē, kad Ņikita Dinjaks realizēja vairākumu. Pārsvara realizēšanai laukuma saimniekiem bija nepieciešamas tikai trīs minūtes, izceļoties Maksimam Mihailovam. Savukārt trešos un ceturtos Sanktpēterburgas "Dynamo" vārtus šķīra tikai 43 sekundes. Vēlreiz izcēlās Dinjaks, bet 4:0 panāca Staņislavs Šepitko.

Vakar "Rīga" piedzīvoja zaudējumu ar 1:2, vienīgos vārtus iemetot Reinim Lejniekam, kurš realizēja vairākumu. Tomēr ciemošanās Sanktpēterburgā vēl nav beigusies, jo otrdien un trešien jāspēkojas ar Sanktpēterburgas "SKA-1946". Pēcāk sekos četru mājas spēļu sērija, uzņemot ciemiņus no Maskavas.

Ar 50 spēlēs sakrātajiem 43 punktiem "Rīga" ieņem 15. vietu Rietumu konferencē, apsteidzot divas komandas – Habarovskas "Amurskye Tygri" un Stupino "Kapitan". Savukārt priekšā atrodas Piejūras novada "Taifun", kas savākusi par deviņiem punktiem vairāk. "SKA-1946" ieņem otro pozīciju, savukārt Sanktpēterburgas "Dynamo" ir trešajā vietā.