Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Breidijs saņem NFL MVP titulu

Juris Miņins
Juris Miņins

Breidijs saņem NFL MVP titulu
Toms Breidijs
Foto: AFP/Scanpix

Dienu pirms izšķirošās Nacionālās futbola līgas (NFL) spēles, kurā Jaunanglijas "Patriots" tiksies ar Filadelfijas "Eagles", "Patriotu" komandas saspēles vadītājs Toms Breidijs ir saņēmis vērtīgākā spēlētāja balvu.

Kā jau Ziemeļamerikas profesionālajās līgās ierasts, sezonas noslēgumā tiek izcelti labākie spēlētāji, kas sevi ir parādījuši laukumā ar ko īpašu. Izņēmums nav NFL, kuri savu apbalvošanas ceremoniju ir aizvadījuši vakardien, dienu pirms līgas finālmača, jeb "Super Bowl".

Par vakara galvenās balvas, jeb NFL sezonas vērtīgākā spēlētāja titula, ieguvēju kļuva Jaunanglijas "Patriots" saspēles vadītājs, veterāns Toms Breidijs, kuram gan vēl ir jāgatavojas šodien paredzētajam finālmačam. 40 gadu vecumā viņš ir kļuvis par vecāko spēlētāju, kurš ir saņēmis šādu balvu. Tiesa, ne bez iemesla, jo regulārajā sezonā viņš guva visvairāk piespēļu jardus, kā arī 32 piezemējumus, kas ir trešais labākais rādītājs līgā. Savukārt viņa komanda 16 spēlēs tika pie 13 uzvarām, kas bija labākais rādītājs līgā.

Par labāko uzbrukuma spēlētāju šajā sezonā tika atzīts Losandželosas "Rams" pussargs Tods Gērlijs, kurš guva 1305 jardus nesot bumbu un 13 reizes guva piezemējumu, bet vēl 158 jardus un divus piezemējumus Džordžijas universitātes bijušais students guva pēc piespēlēm.

Savukārt par labāko aizsargu atzīts Gērlija komandas biedrs, Ārons Donalds, kurš gan nebija līderis nevienā no statistikas kategorijām, taču viņa ieguldījums "Rams" spēlē bija ārkārtīgi pamanāms, jo viņš bija ļoti labs piespēļu uzbrukumu izjaucējs, kā arī demonstrēja vispusīgu spēli.

Tā gan nebija vienīgā individuālā balva, ko saņēma kāds no Losandželosas komandas pārstāvjiem, jo par labāko treneri tika atzīts Šons Makvejs.

Par labākajiem debitantiem uzbrukumā un aizsardzībā tika atzīti, attiecīgi, Elvins Kamara no Ņūorleānas "Saints" un viņa komandas biedrs Maršons Latimors.

Savukārt Valtera Peitona balvu, ko pasniedz spēlētājiem par labu darbu sabiedrības labā, ieguva Hjūstonas "Texans" aizsargs Džejdžejs Vats, kurš ļoti aktīvi iesaistījās iepriekšējā rudenī Teksasas štatā notikušo plūdu seku likvidēšanā un ziedojumu vākšanā.

Visbeidzot, balvu par iespaidīgāko atgriešanos futbolā saņēma Losandželosas "Chargers" malējais uzbrucējs Kīnens Alens, kuram iepriekšējās divās sezonās bija lielas problēmas ar veselību (nieru savainojums un plēstas ceļgala krusteniskās saites), taču šosezon viņš atgriezās komandas sastāvā, aizvadīja visas 16 spēles, kuru laikā guva 1393 jardus un astoņus piezemējumus.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

  +2 [+] [-]

, 2018-02-04 14:36, pirms 6 gadiem
Visai loģisks iznākums pēc Ventza krustenisko saišu plīsuma, kaut gan nevar noliegt, ka Breidijs joprojām 40 gadu vecumā spēlē pat virs saviem vidējiem karjeras rādītajiem.

     [+] [-]

, 2018-02-04 19:24, pirms 6 gadiem
Šons pelnīti labākais treneris! Domāju retais ticēja, ka tik jauns var paveikt ko tādu!!

  +1 [+] [-]

, 2018-02-04 20:05, pirms 6 gadiem
EUcerin rakstīja: Šons pelnīti labākais treneris! Domāju retais ticēja, ka tik jauns var paveikt ko tādu!!
No otras puses - viņam arī ir ĻOTI talantīga komanda tikusi un šosezon daudz kas sakrita tā, ka Rams spēle aizgāja.

Tieši tāpēc būs interesanti apskatīties ko viņi rādīs 2018. gada sezonā.

     [+] [-]

, 2018-02-04 20:40, pirms 6 gadiem
Juris Miņins rakstīja: No otras puses - viņam arī ir ĻOTI talantīga komanda tikusi un šosezon daudz kas sakrita tā, ka Rams spēle aizgāja.

Tieši tāpēc būs interesanti apskatīties ko viņi rādīs 2018. gada sezonā.
Protams, nevar nepiekrist!
Es gan vairāk gribēšu redzēt ko 2018. gada sezonā iespēs 49neri!! Pabeidza sezonu jau iespaidīgi ar Garoppolo priekšgalā!

  +1 [+] [-]

, 2018-02-04 21:42, pirms 6 gadiem
EUcerin rakstīja: Protams, nevar nepiekrist!
Es gan vairāk gribēšu redzēt ko 2018. gada sezonā iespēs 49neri!! Pabeidza sezonu jau iespaidīgi ar Garoppolo priekšgalā!
No sākuma viņiem ar Garopolo vēl līgums jānoslēdz (nesaku, ka tas nenotiks, taču NFL līgumu sarunas vienmēr ir interesants pasākums).