Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Latvijas sieviešu vienībām zaudējumi viesos

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Latvijas-Igaunijas līgas TOP-4 turnīrā Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) basketbolistes viesos ar 48:67 cieta neveiksmi izbraukuma spēlē pret Somijas čempionvienību "Catz Lapeenranta". RSU ar piecām neveiksmēm piecās spēlēs noslēdz labāko četrinieka kopvērtējumu.

Vērā ņemamu pretestību RSU basketbolistes turnīra līdervienībai neizrādīja, pirmo puslaiku zaudējot ar 14:35. Trešajā ceturtdaļā somietes pārsvaru palielināja vēl vairāk un vienīgi mača pēdējās desmit minūtēs rīdzinieces bija pārākas ar 25:11, samazinot deficītu līdz 19 punktiem.

Paula Langina RSU labā izcēlās ar 19 punktiem.

Arī turnīrā par 5.-11.vietu Latvijas vienība šoreiz cieta zaudējumu, proti, “TTT Juniores” viesos ar 63:82 atzina līdervienības Igaunijas “FCR Media/Rapla”. “TTT Juniores” turnīrā par 5.-11. vietu ieņem otro pozīciju.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība