Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulis un "Barys" uzvar Sočos, Kuldam sausais zaudējums

Rolands Eliņš

Bārtulis un "Barys" uzvar Sočos, Kuldam sausais zaudējums
Artūrs Kulda
Foto: hcsalavat.ru

Artūrs Kulda un Ufas "Salavat Yulaev" cietuši ceturto zaudējumu pēc kārtas Kontinentālās hokeja līgas spēlē, ar 0:2 piekāpjoties "Jokerit", bet Oskars Bārtulis "Barys" sastāvā tika pie uzvaras pār "Sochi" (4:2).

"Jokerit" jau nodrošinājusi vietu izslēgšanas spēlēs, kamēr Ufas "Salavat Yulaev" šobrīd neaizvada tās labākās dienas, jo bija zaudējusi trīs spēles pēc kārtas (ieskaitot 0:6 pret "Torpedo"), un arī šodien nespēja gūt vārtus un palika bez punktiem.

Viesi "Jokerit" hokejisti izvirzījās vadībā jau ceturtajā minūtē, realizējot vairākumu, kad vārtus guva Tomi Huhtala. Spēles turpinājumā "Jokerit" biežāk nonāca mazākumā, turklāt pamanījās nopelnīt trīs divminūšu noraidījumus otrā perioda pirmajās trīs minūtēs. Ufas komanda gan izlīdzinājumu neprata panākt, tiesa, otrajā periodā netika ieskaitīts tās vārtu guvums, jo tiesnesis mirkli pirms tam bija apturējis spēli. Pēdējās pamatlaika sekundēs "Jokerit" vēl iemeta ripu tukšos vārtus un uzvarēja 2:0.

Artūrs Kulda laukumā pavadīja 17:31 minūtes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, bloķēja trīs pretinieku metienus un pielietoja vienu spēka paņēmienu. "Salavat Yulaev" ieņem piekto vietu Austrumu konferencē un par 13 punktiem apsteidz devītajā vietā esošo "Admiral", taču dalību izslēgšanas spēlēs vēl nav garantējusi.

KHL spēli šodien aizvadīja arī Oskars Bārtulis un "Barys" vienība, kura viesojās Sočos pie līgas debitantes, kura ar 74 punktiem, ieņemot septīto vietu Rietumu konferencē (trīs punktus priekšā Rīgas "Dinamo"). "Barys" gan parūpējās, lai "Sochi" savu punktu bagāžu nepapildina, jo līdz 37. minūtei bija iekrājusi pārsvaru 4:1. Trešajā periodā Mihails Aņisins vienus vārtus atguva, taču pēdējās minūtes atspēlēšanās centienus izgāza noraidījums, līdz ar to zaudējums 2:4.

Oskars Bārtulis laukumā pavadīja 15:39 minūtes, kuru laikā statistikā atzīmējās ar vienu izdarītu metienu.

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

  +3 [+] [-]

, 2015-02-04 18:53, pirms 9 gadiem
Jokeritam šī gadījumā nebijā trešā sausā uzvara pēc kārtas? Slovan - 4:0, Atlant - 2:0, tagad Ufa - 2:0 . Nezinu, varbūt kaut ko jaucu, bet man liekas, ka ir trešā pēc kārtas. Palabojiet mani, ja esmu kļūdījies.

     [+] [-]

, 2015-02-04 18:57, pirms 9 gadiem
Izslēgšanas spēlēs vēlas spēlēt pret AK Bars.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-04 19:42, pirms 9 gadiem
BestLatvianHockeyPlayerEver rakstīja: Jokeritam šī gadījumā nebijā trešā sausā uzvara pēc kārtas? Slovan - 4:0, Atlant - 2:0, tagad Ufa - 2:0 . Nezinu, varbūt kaut ko jaucu, bet man liekas, ka ir trešā pēc kārtas. Palabojiet mani, ja esmu kļūdījies.
Jāā, diezgan unikāli!!!

  +1 [+] [-]

, 2015-02-04 19:44, pirms 9 gadiem
Kazahi pagaidām mazgā sušus ...

  -1 [+] [-]

, 2015-02-04 21:19, pirms 9 gadiem
soči zaudē - Dinamo tas der !
vēlviens zāģis sočiem un jau identiski punkti un spēles.
Lai gan rīt mūsējie noteikti paņems
Jācer tik, ka Skudras komanda kaut kur nobuksēs un neiedzīs

  +2 [+] [-]

, 2015-02-04 21:49, pirms 9 gadiem
Viss iet labi,tikai pašiem rīt jāuzvar,ar Automobili būs grūti jo viņiem tāda pat situācija kā mums. Ceram uz veiksmi!

  +1 [+] [-]

, 2015-02-04 21:56, pirms 9 gadiem
luisnani rakstīja: soči zaudē - Dinamo tas der !
vēlviens zāģis sočiem un jau identiski punkti un spēles.
Lai gan rīt mūsējie noteikti paņems
Jācer tik, ka Skudras komanda kaut kur nobuksēs un neiedzīs
Nepareizi - Sočiem patreiz ir 3 punktu pārsvar un vēl viena spēle rezervē!

     [+] [-]

, 2015-02-04 22:58, pirms 9 gadiem
ja,viss jau smuki,cerams tikka musejie nelazosies unneradis antihokeju ka pret Medvescak,Torpedo liekas ieskrejies,ta ka jacer pasiem uz sevi vien