Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Veifers VTB debitē ar 20 punktiem, ''Oktyabr'' zaudē ''Krilya''

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Veifers VTB debitē ar 20 punktiem, ''Oktyabr'' zaudē ''Krilya''
Vons Veifers pērn sešas sezonas spēlēja NBA, taču tagad naudu pelna Volgogradā. Foto: AP/Scanpix.

Šodienas vienīgajā VTB līgas regulārā turnīra spēlē uzvaru izcīnīja Samāras ''Krasnie Krilya'', kas savā laukumā ar rezultātu 83:78 pārspēja Volgogradas ''Krasny Oktyabr''. Zaudētāju rindās debijas spēli VTB čempionātā aizvadīja amerikāņu aizsargs Vons Veifers, kurš ar 20 punktiem bija rezultatīvākais savā komandā.

Spēli laukuma saimniekiem sev par labu izdevās salauzt vien ceturtajā ceturtdaļā, kad, pateicoties pašmāju aizsarga Antona Ponkrašova teicamajai spēlei, Samāras vienībai izdevās sadeldēt deviņu punktu deficītu un mača galotnē, sevišķi nenervozējot, izcīnīt uzvaru ar 83:78. Mājinieki lieliski uzbruka no trīspunktu metiena līnijas (12/21, 57%) un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas pie pretinieku groza.

Uzvarētājiem lielisku spēli aizvadīja Antons Ponkrašovs, kuram ne tikai 32 punkti (2p. - 9/15, 3p. - 3/4, 1p. - 5/5), bet arī četras atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles. ''Krasny Oktyabr'' rindās ar 20 punktiem, sešām rezultatīvām piespēlēm un diviem bloķētiem metieniem izcēlās amerikānis Vons Veifers, kuram šī bija debijas spēle VTB līgā. Kā ziņots, Volgogradas klubs darījumu ar Veiferu noslēdza, jo tapa zināms, ka līdz marta beigām spēlēt nevarēs cits aizsargs Rendijs Kalpepers.

Pateicoties šodienas uzvarai, Samāras ''Krasnie Krilya'' VTB līgas B apakšgrupas kopvērtējumā panākusi Rīgas VEF komandu, kopā ar rīdziniekiem dalot ceturto un piekto vietu grupā. VEF 22. februārī Samārā tiksies ar ''Krasnie Krilya'', bet 8. martā viesos cīnīsies ar ''Krasny Oktyabr''.

VTB regulārais turnīrs. 4. februāris

Krasnie Krilya - Krasny Oktyabr 83:78 (23:16, 23:24, 12:23, 25:15)

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja