Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Skudra slavē uzbrukumu, Maskavas "Dynamo" treneris zaudējumā vaino atslābumu pie 2:0

Agris Suveizda

Skudra slavē uzbrukumu, Maskavas "Dynamo" treneris zaudējumā vaino atslābumu pie 2:0
Pēteris Skudra. Foto: Kaspars Volonts, dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas pastarītis Rīgas "Dinamo" savā laukumā atspēlēja divu vārtu deficītu pret Maskavas "Dynamo" un pirmo reizi sezonā izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas – 5:4.

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra: "Vispirms gribētu visus apsveikt ar Jauno gadu, novēlēt veselību un, galvenais, izturību turpināt atbalstīt Rīgas "Dinamo". Ja runā par spēli, aizraujošs hokejs. Cenšamies aizķerties uzbrukumā un liekam čaļiem spēlēt ar ripu.

Šodien cepuri nost viņiem, viņi ir malači – pret tik agresīvu un labi apmācītu komandu iemetām piecus vārtus pilnos sastāvos, bez vairākuma palīdzības. Tas ir labs rādītājs tam, kurā virzienā gribam iet. Cepuri nost čaļiem. Arī Janka [Jānis] Voris vārtos iestājās gandrīz bez treniņprocesa – arī viņam paldies, beigās atvairīja vairākus ļoti svarīgus metienus. Šī bija laba komandas uzvara."

Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs: "Tas, ka guvām pirmos divus vārtus, ļoti nomierināja mūsu spēlētājus, kaut gan brīdinājām, ka pretinieku komanda cīnīsies līdz beigām un spēlēs visu spēli no pirmās līdz pēdējai minūtei neatkarīgi no rezultāta. Tomēr spēlētāji acīmredzot mums pārāk nenoticēja. Atslābinājāmies, tīri zaudējām otrajā periodā. Trešajā situāciju centāmies labot, bet divi ātri vārti [14 sekunžu laikā] nokārtoja spēli."

     [+] [-]

, 2021-01-04 23:21, pirms 3 gadiem
Pats jau vien sastāvu izvēlējās,sezonas sākumā neuzticējās Latvijas hokejistiem,tā kā var piesaukt kovidu utt.,bet par tās summas,kuras maksāja klaidoņiem,varēja atvēlēt mūsējiem.Sliktāk noteikti nebūtu!

  +1 [+] [-]

, 2021-01-05 00:55, pirms 3 gadiem
Pieņemot, ka Juris sagrabinās kapeiku arī nākamgad un pēc viņā tekstiem Skudra nepazudīs - cerams Skudra šoreiz arī ņems jau trenētos iepriekš - šajā gadījumā to sastāvu, kas ir šobrīd un ja arī ne vienmēr uzvar, tad vismaz ir latvisks un rāda tīri skatāmu hokeju.

     [+] [-]

, 2021-01-05 09:19, pirms 3 gadiem
Kāpēc netika paprasīts , kādēļ Lipons pāris spēles izlaida, kāpēc Naļimovs nebija pieteikumā, kad Džeriņš būs sastāvā?