Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Lekrings" viesos uzvar "Valmieru" un kļūst par līderi

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Lekrings" viesos uzvar "Valmieru" un kļūst par līderi
Cēsu "Lekrings". Foto: Raivo Sarelainens, floorball.lv

Par ELVI florbola līgas vīriešiem līderi kļuvusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar viesos ar 10:7 pārspēja "Valmieru". Uzvarētāju labā pa 4 (2+2) punktiem guva Toms Rīsmanis un Andris Rajeckis. Otrā šovakar notikušajā spēlē "Talsu NSS/Krauzers" viesos ar 5:2 pieveica "Ķekavu".

Cēsu "Lekrings" šovakar viesojās pie "Valmieras", kam regulārā turnīra pirmajā aplī savā laukumā bija piekāpusies ar 5:6. Šīsdienas mača rezultātu jau 2.minūtē, turklāt spēlējot skaitliskajā mazākumā, atklāja cēsnieki Andra Rajecka personā – 1:0. 5.minūtē Emīls Dzalbs jau panāca 2:0. 6.minūtē pirmos vārtus guva valmierieši, kuru rindās ar precīzu metienu izcēlās Artūrs Bračka – 1:2. Pēc pirmā perioda rezultātu tablo vēstīja par kaujiniecisku neizšķirtu – 3:3. Otrās trešdaļas laikā triju vārtu pārsvaru ieguva "Lekrings" (7:4), kas šo triju vārtu pārsvaru veiksmīgi nosargāja līdz spēles beigām, revanšējoties ar 10:7.

Rezultatīvākie uzvarētāju rindās bija Andris Rajeckis un Toms Rīsmanis, kuri katrs savāca pa 4 (2+2) punktiem. Andris Rajeckis arī tika atzīts par labāko savā komandā. 3 (2+1) punkti Emīla Dzalba kontā, divus vārtus iemeta Krišjānis Tiltiņš, bet 2 (1+1) punkti Jānim Rajeckim. Par labāko starp valmieriešie atzina Danielu Urbanoviču, kurš izcēlās ar "hat-trick". 3 (1+2) punkti Aigaram Belasovam, divus golus iemeta Ints Vilks, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Artūrs Bračka. Pēc šīs uzvaras Cēsu "Lekrings" ar 33 punktiem kļuva par ELVI florbola līgas vīriešiem līderi. Valmierieši, kuriem šis bija jau sestais zaudējums pēc kārtas, ar 16 punktiem ieņem 9.vietu.

Jaunais gads sācies ar talsenieku uzvaru pār "Ķekavu"

"Ķekava", kas ir uzvaras attālumā no izslēgšanas spēļu zonas, šovakar uzņēma komandu "Talsu NSS/Krauzers", kam pirmā apļa mačā bija piekāpusies ar 3:7. Šīs spēles rezultātu atklāja ķekavieši – vienu (!) sekundi pirms pirmā pārtraukuma kurzemnieku vārtsargu pārspēja Everts Emīls Gertsons – 1:0. Toties otrās trešdaļas laikā vadības grožus ar 2:1 pārņēma Talsu komanda, kuras rindās ar precīziem metieniem izcēlās Armands Budreika Toms Arājs. Pēdējā periodā viesi savu pārsvaru vēl palielināja, svinot uzvaru ar 5:2.

Par spēles varoni uzvarētāju rindās kļuva Armands Budreika, kurš guva trīs vārtus un saņēma labākā spēlētāja balvu. Pa 2 (1+1) punktiem viņa komandas biedriem Tomam Arājam un Matīsam Fogelim. Par labāko starp ķekaviešiem atzina Ernestu Roni, kurš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Pēc šīs uzvaras komandai "Talsu NSS/Krauzers" turnīra tabulā ir 27 punkti un joprojām 5.vieta. Ķekavas komanda ar 16 punktiem atrodas desmitajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
floorball.lv.com