Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Fulham" no kausa izslēdz "Aston Villa", Ņūkāslai, Vatfordai un "Man Utd" vajadzēs atbildes mačus

Andrejs Siliņš

"Fulham" no kausa izslēdz "Aston Villa", Ņūkāslai, Vatfordai un "Man Utd" vajadzēs atbildes mačus
Foto: PA Wire / Scanpix

Sestdien Anglijas kausa izcīņas 3. kārtas spēlē Čempionātā spēlējošā Londonas "Fulham" ar 2:1 pieveica Premjerlīgā spēlējošo "Aston Villa", bet vēl vairākām Premjerlīgas komandām neizdevās uzvarēt un būs vajadzīgas atbildes spēles.

Trešajā kārtā 20 komandām, kas pārvarēja otro kārtu, pievienojās 20 Premjerlīgas komandas, kā arī 24 Čempionāta komandas. Trešajā kārtā aizvien "dzīvas" bija arī divas pēc spēka piektās līgas komandas - "AFC Flyde" un "Hartlepool United". Pirmajiem mačs rītdien, bet otrie šodien izstājās no turnīra, ar 1:4 viesos atzīstot trešajā līgā jeb "League One" spēlējošās "Oxford United" pārākumu.

No Premjerlīgas komandām šodien sacensības beidza "Aston Villa", kas Londonā ar 1:2 piekāpās Čempionātā spēlējošajai "Fulham". Tāpat cīņu par kausu neturpinās Premjerlīgā spēlējošā "Brighton & Hove Albion", kas mājās nespēja gūt vārtus un piekāpās Čempionātā spēlējošajai "Sheffield Wednesday" (0:1).

Vēl vairākām Premjerlīgas komandām neizdevās izcīnīt uzvaras un būs jāaizvada atbildes mači. "Newcastle United" viesos nenosargāja vadību pret "League One" spēlējošo "Rochdale" - 1:1. "Watford" 34. minūtē bija vadībā pret trešajā līgā spēlējošo "Tranmere Rovers" jau ar 3:0, tomēr otrajā puslaikā viesi atspēlējās, 87. minūtē ar realizētu 11 metru soda sitienu panākot 3:3. Divu Premjerlīgas komandu duelī "Manchester United" viesos nespēja gūt vārtus un spēlēja bezvārtu neizšķirtu (0:0) pret "Wolverhampton Wanderers". Dueļos, kuros būs nepieciešamas otrās spēles, tās paredzētas 14. un 15. janvārī.

Kausa turētāja "Manchester City" ar 4:1 sakāva ceturtajā līgā jeb "League Two" spēlējošo "Port Vale". Mājiniekiem pirmos vārtus guva 23 gadus vecais ukraiņu talants Oleksandrs Zinčenko, puslaika otrajā pusē viesi izlīdzināja, bet puslaika beigās superzvaigzne Serhio Agvero atjaunoja vadību mančestriešiem. Otrā puslaika sākumā 17 gadus vecais Teilors Hārvuds Beliss panāca 3:1, bet punktu pielika 19 gadus vecais akadēmijas audzēknis Fils Fodens.

Rīt norisināsies atlikušās 12 trešās kārtas spēles.

Anglijas kausa izcīņa, 3. kārta

SpēleRez.SpēleRez.
Rochdale - Newcastle Utd1:1Bristol City - Shrewsbury Town1:1
Millwall - Newport County3:0Rotherham Utd - Hull City2:3
Burnley - Peterborough Utd4:2Birmingham City - Blackburn Rovers2:1
Fulham - Aston Villa2:1Cardiff City - Carlisle United2:2
Oxford Utd - Hartlepool Utd4:1Southampton - Huddersfield Town2:0
Brighton & Hove Albion - Sheffield Wednesday0:1Reading - Blackpool2:2
Watford - Tranmere Rovers3:3Preston North End - Norwich City2:4
Brentford - Stoke City1:0Leicester City - Wigan Athletic2:0
Wolverhampton Wanderers - Manchester Utd0:0Bournemouth - Luton Town4:0
Manchester City - Port Vale4:1Fleetwood Town - Portsmouth1:2