Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" bez Girgensona un Aikela pārtrauc neveiksmju sēriju, Kučerovam četri punkti

Agris Suveizda

"Sabres" bez Girgensona un Aikela pārtrauc neveiksmju sēriju, Kučerovam četri punkti
Tampabejas "Lightning" svin vārtu guvumu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā jau 15. uzvaru 16 spēļu laikā izcīnīja Tampabejas "Lightning", kas izbraukumā ar 6:2 pārspēja Losandželosas "Kings".

Ar vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm "Lightning" panākumā izcēlās Ņikita Kučerovs, kurš ar 69 (20+49) punktiem 41 spēlē nostiprinājies līgas rezultatīvāko spēlētāju vadībā. Kučerovs vismaz punktu nopelnīja 12. spēlē pēc kārtas, bet iepriekšējos piecos mačos viņš ir sakrājis 17 (5+12) punktus. Pie vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm tika Stīvens Stemkoss. 16 spēļu sērijas laikā "Lightning" neuzvarēja vienīgi Vinipegas "Jets", ar 4:5 zaudējot pagarinājumā.

Līgas labākais snaiperis Aleksandrs Ovečkins guva 30. vārtus sezonā, taču Stenlija kausa īpašniece Vašingtonas "Capitals" ar 2:5 izbraukumā kapitulēja Sentluisas "Blues". Mājiniekiem pa diviem punktiem nopelnīja Alekss Pjetrandželo (1+1), Davids Perrons un Raiens O'Railijs (abiem 0+2). Ovečkinam uz papēžiem turpina mīt viens no Bufalo "Sabres" līderiem Džefs Skiners, kurš ar diviem precīziem metieniem palīdzēja mājās pārspēt Florifas "Panthers" (4:3). Trešo spēli pēc kārtas savainojuma dēļ izlaida Zemgus Girgensons, un veselības problēmu dēļ nespēlēja arī Džeks Aikels. "Sabres" iepriekšējo gadu pabeidza ar trim neveiksmēm pēc kārtas un pieciem zaudējumiem sešās spēlēs.

Pirmo spēli kopš 22. decembra aizvadīja Monreālas "Canadiens" vārtsargs Kerijs Praiss, kurš atgriešanās mačā atvairīja visus 33 metienus pret Vankūveras "Canucks" (2:0). Sāncenši otrajā periodā ķermeņa lejasdaļas savainojuma dēļ palika bez spožā debitanta Elīasa Petešona, kurš 38 spēlēs sakrājis 42 (22+20) punktus. Komandas galvenais treneris Treviss Grīns sacīja, ka Petešonam nāksies izlaist nākamo spēli pret Toronto "Maple Leafs", taču viņa prombūtnei nevajadzētu būt ilgai.

Bostonas "Bruins" nosargāja uzvaru pār vienu no Rietumu konferences vadošajām vienībām Kalgari "Flames" (6:4) – pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Breds Maršāns un Džeiks Debrasks. Savukārt Teuvo Tereveinens ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Karolīnas "Hurricanes" panākumu pār Filadelfijas "Flyers" (5:3).

SpēleRez
Bruins – Flames6:4
Sabres – Panthers4:3
Flyers – Hurricanes3:5
Canadiens - Canucks2:0
Islanders – Blackhawks3:2 P
Blues – Capitals5:2
Kings – Lightning2:6

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-01-04 10:24, pirms 5 gadiem
Googlē: "hilss kučerovs sportacentrs.com"

ak dies', tev kāds maksā par šo troļļošanos? Varētu saprast, ka patroļļojas un miers, bet tik ilgi to darīt?

     [+] [-]

, 2019-01-04 10:25, pirms 5 gadiem
"Nakotnes fashisms ir antifashisms" Čerčils

     [+] [-]

, 2019-01-04 12:08, pirms 5 gadiem
Kučerovam piecās spēlēs 17 punkti - 3,4 vidēji spēlē.
Vēl Gudro trīs spēlēs 10 punkti - arī virs trīs.

     [+] [-]

, 2019-01-04 13:24, pirms 5 gadiem
Zemgum ar katru nākamo sezonu iet aizvien smagāk un smagāk...
Varbūt Girgam pamainīt Z-A pret Eiropu ?