Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Mārtiņš Sesks startēs Eiropas rallija čempionātā

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Mārtiņš Sesks startēs Eiropas rallija čempionātā
Mārtiņš Sesks
Foto: FIAERC.com

Liepājnieks Mārtiņš Sesks šogad startēs Eiropas rallija čempionāta ''ERC Junior U27'' ieskaitē, ziņo portāls Go4speed.lv.

Mārtiņš Sesks ar stūrmani Andri Mālnieku pagājušajā sezonā kļuva par LRČ3 klases čempioniem Latvijas rallija čempionātā. Sezonas izskaņā ekipāža piedalījās noslēdzošajā ERČ posmā ''Rally Liepāja'', kur ekipāža ''ERC Junior U27'' klasē, neskatoties uz avāriju, izcīnīja otro vietu.

Tagad sportists atzinis, ka šogad plāns ir braukt pilnu Eiropas rallija čempionātu ''ERC Junior U27'' ieskaitē, kā arī iespēju robežās ekipāža plāno startēt LRČ.

Nesen Mārtiņš bija devies uz Lapzemi, kur sportists gatavojās jaunajai sezonai. ''Trešo gadu pēc kārtas devāmies uz Lapzemi, kur aizvadījām intensīvus treniņus. Protams, tur apstākļi ziemai bija ideāli – lai arī brīžiem bija -25 grādu liels sals, ceļi tur bija fantastiski, tāpēc varēja strādāt pie savas treniņprogrammas. Diemžēl neiztika arī bez nelielām tehniskām problēmām, bet autosportā šādas lietas ir neizbēgamas,'' stāsta Mārtiņš Sesks.

''Pagājušajā gadā pēc šiem testiem izdevās sevi ļoti labi parādīt Alūksnes rallijā, kur izcīnījām ceturto vietu absolūti. Taču vasaras vidū jutu, ka tas ātrums nedaudz kritās, tāpēc tagad bija svarīgi pirms jaunās sezonas atkal atgūt to ātrumu. Domāju, ka mums tas arī izdevās.''

Izmantotie resursi:
go4speed.lv