Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Atanasiu gūst vārtus papildlaika sestajā sekundē un atnes uzvaru "Red Wings"

Atanasiu gūst vārtus papildlaika sestajā sekundē un atnes uzvaru "Red Wings"
Andreasa Atanasiu uzvaras vārti
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās divas spēles. „Red Wings” pietika ar diviem vārtiem uzvarai pār „Senators”, bet „Blackhawks” pārliecinoši apspēlēja „Rangers” ar 5:2.

Detroitā vietējā „Red Wings” uzņēma Otavas „Senators”. Pirmajā periodā mājinieki atklāja rezultātu – viesi nespēja izmest ripu no savas zonas, sekoja uzbrukums, kura laikā Andreass Atanasiu tika pie vārtsarga atvairītas ripas un panāca 1:0. „Senators” atspēlējās trešā perioda sākumā – Raiens Dzingels apzaga pretspēlētāju vārtu priekšā un apspēlēja vārtsargu – 1:1. Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, bet papildlaiks noslēdzās pēc sešām sekundēm – Atanasiu uzreiz aizskrēja uzbrukumā un pārspēja vārtsargu – 2:1. Uzbrucējs kļuvis par ceturto spēlētāju NHL vēsturē, kurš guva ātrākos vārtus papildlaikā regulārajā čempionātā. „Red Wings” svinēja trešo uzvaru pēc kārtas.

Otrajā mačā Čikāgas „Blackhawks” viesos pārspēja Ņujorkas „Rangers” ar 5:2. Divas reizes 40 minūšu laikā „Blackhawks” izvirzījās vadībā, taču mājinieki spēja panākt izlīdzinājumu un pirms noslēdzošās trešdaļas rezultāts bija 2:2. Trešajā periodā viesi guva trīs vārtus un svinēja uzvaru – Patriks Šarps ar stipru metienu no iemetiena apļa panāca 3:2, Džonatans Teivss pēdējā minūtē iemeta ripu tukšos vārtos, bet piecas sekundes pirms mača beigām arī Patriks Keins trāpīja vārtos bez vārtsarga – 5:2.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 5. janvāri ar 12 spēlēm.

NHL spēles, 4. janvāris

SpēleRezultāts
Senators – Red Wings1:2 PL
Blackhawks – Rangers5:2

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...