Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Baltkrievu aizsargs nedrīkstēs palīdzēt "Traktor" šodien pret Rīgas "Dinamo"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Baltkrievu aizsargs nedrīkstēs palīdzēt "Traktor" šodien pret Rīgas "Dinamo"
Oļegs Jevenko. Foto: hctraktor.org

Kontinentālās hokeja līgas klubs Čeļabinskas “Traktor” šodien pulksten 15:00 izbraukumā spēkosies pret Rīgas “Dinamo”. Viesu komandai diskvalifikācijas dēļ nedrīkstēs palīdzēt baltkrievu aizsargs Oļegs Jevenko.

Pirms divām dienām Čeļabinskas “Traktor” izbraukumā ar 0:2 piekāpās Ņižņijnovgorodas “Torpedo”. Pirmās trešdaļas izskaņā viesi uz piecām minūtēm palika mazākumā dēļ Oļega Jevenko noraidījuma līdz mača beigām. Viņš 5+20 soda minūtes saņēma par uzbrukumu galvas un kakla rajonā. Šodien Kontinentālā hokeja līga paziņojusi par soda atstāšanu spēkā, papildus piešķirot divu spēļu diskvalifikāciju. Tas nozīmē, ka Jevenko nedrīkstēs šodien doties laukumā pret Rīgas “Dinamo”.

Divus metrus un vienu centimetru garais baltkrievs šajā sezonā piedalījies 25 mačos, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli. Vidēji Jevenko uz ledus pavadījis 11:59 minūtes, Pret “Torpedo” viņš bija pieteikts ceturtajā aizsargu pārī. Pirms pievienošanās “Traktor” aizsargs divas sezonas pavadīja Minskas “Dinamo” rindās.

Ar 32 spēlēs sakrātajiem 42 punktiem “Traktor” ieņem ceturto vietu Austrumu konferencē, atpaliekot tikai no Kazaņas “Ak Bars”, Omskas “Avangard” un Ufas “Salavat Yulaev”. Tiesa, pēdējos četros mačos izcīnīta tikai viena uzvara - 4:3 pagarinājumā savā laukumā pret Jekaterinburgas “Avtomobilist”. Pirms tam zaudēts Maskavas “Dynamo”, bet pēc tam - 3:5 pret Ņižņekamskas “Neftekhimik” un jau minētais 0:2 pret “Torpedo”.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/12/03/...

     [+] [-]

, 2020-12-03 11:16, pirms 3 gadiem
Tad jau šie jāņem!