Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ozoliņa "Torpedo" izlaiž vadību, "Sochi" un "Lokomotiv" attālinās no rīdziniekiem

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ozoliņa "Torpedo" izlaiž vadību, "Sochi" un "Lokomotiv" attālinās no rīdziniekiem
"Sochi" hokejisti Roberts Rusens (pa kreisi) un Malte Strumvals (Nr. 88). Foto: Dmitry Feoktistov/TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) minimālu vadību no savām rokām šovakar izlaida trenera asistenta Sanda Ozoliņa Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas savām laukumā ar 2:3 pagarinājumā atzina Jekaterinburgas "Avtomobilist" pārākumu.

"Torpedo" labā pirmā un otrā periodu 18. minūtēs izcēlās attiecīgi Mihails Varnakovs un Staņislavs Bočarovs, tomēr Naidžels Douzs un Dens Sekstons spēja viesu labā panākt izlīdzinājumu. Pagarinājumā izšķirošos vārtus "Avtomobilist" rindās iemeta Pīters Holends, ļaujot Urālu komandai izcīnīt otro uzvaru pēc kārtas un ar 40 punktiem 33 spēlēs pakāpties uz piekto vietu Austrumu konferencē. Tikmēr "Torpedo" ar otro zaudējumu pēc kārtas un 42 punktiem 36 cīņās pacēlās uz sesto vietu Rietumos.

Ar 35 mačos iekrātiem 32 punktiem piecu punktu attālumā no Rīgas "Dinamo" attālinājusies "Sochi", kas, pateicoties Maltes Strumvala diviem vārtu guvumiem un vienai rezultatīvai piespēlei, ieguva 4:0 pārsvaru un spēles izskaņā ar 4:1 pieveica pastarīti Minskas "Dinamo", kam šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas.

Savukārt uz septīto vietu Rietumos ar 39 punktiem 35 mačos pakāpās Jaroslavļas "Lokomotiv". Dzelzceļnieki divreiz spēja atspēlēties un ar 3:2 pēcspēles metienos izcīnīja uzvaru pār Magņitogorskas "Metallurg". Visbeidzot četru neveiksmju sēriju pārtrauca Ufas "Salavat Yulaev", mājās ar 5:2 sakaujot Austrumu pastarīti Čeļabinskas "Traktor". Pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei iekrāja Ufas hokejisti Filips Larsens, Linuss Umarks un Dmitrijs Kugriševs, savukārt "Traktor" sastāvā ar 1+1 izcēlās čehs Lukāšs Sedlāks.

3. decembris

SpēleRez.
Salavat Yulaev – Traktor5:2
Lokomotiv – Metallurg3:2 PM
Torpedo – Avtomobilist2:3 P
Sochi – Dinamo Mn4:1