Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola neplāno lielus papildinājumus ziemas transfēru periodā

Rolands Eliņš

Gvardiola neplāno lielus papildinājumus ziemas transfēru periodā
Peps Gvardiola. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

LETA--DPA. Anglijas futbola premjerlīgas čempiones Mančestras "City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola necer uz papildinājumiem ziemas transfēru periodā.

Pēc sezonas beigām, vasarā, komandu atstās 33 gadus vecais spāņu pussargs Davids Silva, bet zem jautājuma zīmes ir 34 gadus vecā Fernandinju nākotne.

"Negribu jaunus spēlētājus janvārī. Domāju, ka sezonas beigās mēs izlemsim par tālāko situāciju," žurnālistiem teica Gvardiola.

"Taču dažu futbolistu aiziešana un citu nopirkšana nav komandas pārbūvē, tās ir tikai izmaiņas atsevišķās pozīcijās. Komandas pārbūve ir tad, ja mēs mainām 7-8 spēlētājus," pauda Gvardiola.

Mančestras komanda premjerlīgas kopvērtējumā ieņem trešo vietu, līderei "Liverpool" zaudējot 11 punktus. Nākamo spēli "City" aizvadīs jau šovakar, tiekoties ar "Burnley".

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2019-12-03 19:21, pirms 4 gadiem
Dirsā to Shitty