Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Atletico" uzbrucējs Kosta operācijas dēļ nespēlēs vismaz divus mēnešus

Rolands Eliņš

"Atletico" uzbrucējs Kosta operācijas dēļ nespēlēs vismaz divus mēnešus
Djēgo Kosta un Antuāns Grīzmans. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides „Atletico” paziņojis, ka komandas sākumsastāva uzbrucējam Djēgo Kostam trešdien Brazīlijā tiks veikta pēdas operācija. Klubs neziņo Kostas aptuveno atgriešanās datumu, taču spāņu medijs AS norāda, ka būs nepieciešams izlaist vismaz divus mēnešus.

„Izvērtējot dažādus variantus, tika nolemts, ka labākais risinājums ir Djēgo Kostam veikt operāciju Brazīlijā mūsu kluba medicīniskā personā uzraudzībā,” vēstīts „Atletico” paziņojumā. „Futbolists, kuram tika veikta operācija kreisajā pēdā pirms diviem gadiem, ir izjutis diskomfortu šajā pašā pēdā kopš sasituma, kuru viņš guva pirms pāris nedēļām.”

Kosta savainojumu guva 11. novembra spēlē pret „Athletic” un pēc tam izcēlās ar vārtiem pret „Barcelona”, palīdzot gūt svarīgu neizšķirtu 1:1. Viņš devās laukumā arī vakardienas mačā pret „Girona”, kad „Atletico” izglābās no zaudējuma, bet pie trim punktiem netika (1:1).

Kosta pēc trim gadiem Londonas „Chelsea” atgriezās Madrides komandā šogad janvārī. Šosezon viņš bija stabils „Atletico” pamatsastāva uzbrucējs, spēlējot smailē ar Antuānu Grīzmanu. Kosta „La Liga” šosezon guvis tikai vienus vārtus.

Klubs par Kostas atgriešanās laiku neziņo, bet spāņu mediji norāda par vismaz divu mēnešu izlaišanu. Šāds termiņš varētu ļaut Kostam atgriezties ierindā uz Čempionu līgas astotdaļfinālu, kuram „Atletico” kvalifējusies jau pirms pēdējās grupu turnīra kārtas.

Izmantotie resursi:
Atletico Madrid confirm Diego Costa will have...